Kuopio – 
Täällä
inspiraatio on
luonnonvoima

Kuva: Kuopion kaupunki

Eräs nuori mies sanoi kerran, että Kuopiossa on oivallettu jotakin elämästä. Se näkyy elämänrytmissä ja ihmisten kohtaamisissa. Se tuntuu eteenpäin työntävänä tuulena työssä, yrittämisessä ja opiskelussa. Se maistuu elämältä kaupungin yössä ja kodin lämmössä.

Yhdelle sanasta”Kuopio” mieleen tulee ainutlaatuinen luonto tuhansine järvineen Kuopiossa ja Savossa. Luonto tarjoaa kokemuksia kaikille aisteille. Kuopiosta löytyy mahdollisuuksia kokea luonto kävelymatkan päässä keskustasta – metsäterapiakävely Puijolla kesällä tai makkaranpaisto lähisaarten laavuilla on ikimuistoinen elämys.

Toisen mielessä Kuopio voi yhdistyä leppoisaan ja inspiroivaan tunnelmaan. Savolainen huumori ja vieraanvaraisuus jättävät jälkensä kaikkiin täällä käyneisiin – olipa kokemus sitten 200 vuotta täyttävältä Kuopion torilta, savusaunasta tai alueemme huippuravintoloista.

MONIPUOLINEN TAPAHTUMATARJONTA voi olla kolmannelle kirkkain kuopiolainen mielleyhtymä. Kuopion tapahtumien rikkaudesta löytyy jokaiselle jotakin kiinnostavaa. Suurinta kansainvälistä huomiota kerää jo vuosikymmeniä Kuopion kesään kuulunut Kuopio tanssii ja soi kiinnostavimmat ruoat tarjoilevat Satoa goes WILD –ruokafestivaali ja Elonkorjuujuhlat.

Kuopiolaisrokki Kuopio RockCock on kasvanut osaksi suomalaista festarikesää. Kuopio Wine Festivalin valtaa tänä kesänä aasialainen eksotiikka. Beach volley -tapahtuma kokoaa ulkolajit järven rannalle. Vain kolmen vartin ajomatkan päässä Tahkolla on maastopyöräilyn ja golfin harrastaminen kesällä huipussaan Tahkon Juhannuksen, Tahko MTB:n ja muiden tapahtumien ohella. 

Mitä sinulle tulee mieleen, kun kuulet sanan ”Kuopio?” Olipa se mitä hyvänsä, olen varma, että Kuopio voi yllättää sinut jollakin odottamattomalla.

Rakkaudella Kuopiosta,
Kirsi Soininen

kuopio
kaupunki
Kesä
Kirsi Soininen
inspiraatio
luonnonvoima
Tervetuloa Kuopioon

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva