Kukat kertovat tarinan

Kukat 
kertovat tarinan 

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Saajansa mukaan räätälöity kukkalaite ilahduttaa ja kertoo tarinaa. Ammattilaisten käsissä saajan lempivärit, luonteenpiirteet ja harrastukset heijastuvat kimpusta. Tämänhetkiset kukkalaiteet ovat tyyliltään rentoja, luonnollisia ja runsaita.

1 Teema
Kerro floristille juhlien tunnelma ja teemavärit ja se, onko kyseessä ilon vai surun juhla. Kimpulla voi tuoda juhlaan esimerkiksi metsämäistä tunnelmaa, syksyn sävyjä, raikasta uudelleen syntymistä tai rock-henkeä.

2 Kukat
Kukat ja niiden värit valitaan juhlan teeman mukaan. Kimpussa voidaan hyödyntää myös viherkasveja. Floristi osaa ammattilaisena katsoa mitkä kukat sopivat yhteen ja tuovat esiin oikean tunnelman.

3 Koristeet
Kukkien lisäksi kimppua voi piristää erilaisilla esineillä, kuten koristelinnuilla, sulilla, kävyillä tai valoilla. Koristeet tukevat kimpun teemaa raikkaalla tavalla.

 

 

Kukka- ja hautauspalvelu Rosanna

Rosanna toimii aivan Kuopion keskustassa Vuorikadulla. Vuoden 2019 alusta yritys alkoi toimia tilauskukkakauppana. 

Luovuudella, mielikuvituksella ja sidonnallisella osaamisella ammattitaitoiset kukka-alan ammattilaiset luovat pienet ja suuret kukkalaitteet kaikkiin tilaisuuksiin. Asiakkaan tarvitsee vain kuvailla millaiseen tilaisuuteen tai henkilölle kukat tulevat tai antaa floristille muutama avainsana, minkä jälkeen voi vain nauttia heidän kättensä töistä. 

Kukkatilaus on näppärä tehdä niin paikan päällä, puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Katutasossa sijaitsevat tilat ovat esteettömät. Kimput ja asetelmat on tilattava viimeistään kolmea päivää ennen, hautajaislaitteet ja hääkukat viimeistään 1–2 viikkoa ennen tilaisuutta, mutta mielellään heti, kun itsellä ajankohta on jo tiedossa.

Yrityksen päätoimintaa ovat kukkakaupan sidonnallinen osaaminen sekä hautaustoimisto. Lisäksi liikkeessä järjestetään kukkakursseja, jotka toimivat mainiosti esimerkiksi yritysten työhyvinvointi-iltana. Hyvän mielen kukkakursseilla nautitaan elävästä musiikista, syödään pitopalvelun herkullista ruokaa sekä opetellaan tekemään kimppuja omin käsin.

Kukka- ja hautauspalvelu Rosanna

Vuorikatu 25, Kuopio
Puh. 017 261 1456
www.rosanna.fi

Linjurin Kukka

Kukkakaupan runsaasta valikoimasta löytyy erilaisia kukkia, valmiita kimppuja, kauniita ruukkuja ja amppeleita sekä pieniä lahjatavaroita. Verkkokaupasta voi tilata valmiiksi suunniteltuja kimppuja ja asetelmia tai antaa tilaukselle raamit, joiden mukaan floristi kokoaa kimpun. Rakennuksen edessä asiakkaille on iso, ilmainen parkkipaikka.

Avoinna joka päivä klo 8–18, Puijonkatu 45, Kuopio
046 921 4720, linjurinkukka@linjurinkukka.fi
www.linjurinkukka.com

Tarhurin Kukka ja Sidonta

Männistössä sijaitsee lämminhenkinen ja ammattitaitoinen hyvän palvelun kukkakauppa. Yrityksen palveluihin kuuluvat kaikki sidonnat morsiuskimpuista kukkavihkoihin. Kukat saa heti mukaan, mutta isommat kukkalaitteet kannattaa tilata noin viikkoa aiemmin. Kukat toimitetaan tarvittaessa kotiin ympäri Suomen.

Kalevalankatu 23 A 2, Kuopio
017 262 2821
www.facebook.com/Tarhurinkukka

Kukka Lunaria

Kukka-Lunaria on vuonna 2000 perustettu iloisen mielen kukkakauppa Kuopion keskustassa. Liikkeessä sidotaan niin perinteiset kimput kuin erikoisemmatkin asetelmat asiakkaiden toiveiden mukaan. Kuopion alueella toimiva lähettipalvelu varmistaa, että kukat ovat saajallaan niin surussa kuin ilossakin.

Kuninkaankatu 22, Kuopio 
017 281 1661
www.kukkalunaria.fi

Heikkisen Kukkatarha

Heikkisen Kukkatarhalta Vehmasmäestä saat kesäkukkien ja puutarhakasvien lisäksi floristin ammattitaidolla toteutetut kukka-asetelmat juhliisi. Sidomme kukka-asetelmat modernilla otteella asiakasta kuunnellen. Myös kukkien toimitus Kuopion alueelle onnistuu. Tule suunnittelemaan kukat elämäsi juhliin! 

Liljantie 39, Vehmasmäki
017 362 3215, myynti@kukkatarha.fi
www.kukkatarha.fi 

Kukkapuoti pioni&poimulehti

Rustiikkiset, romanttiset, rouheat, pienet, isot tai hulppeat. Ihanat, trendikkäät kukat hääjuhlaanne ja kaikkiin kodin juhliin. Ota yhteyttä, suunnitellaan toiveittesi kukat. Tutustu tyyliimme instagramissa ja facebookissa. Tarvittaessa toimitamme kukat juhlapaikalle.

Niiralankatu 8, Kuopio
Avoinna ma–pe klo 10–17, la 10–14
050 433 4066, kukkapuoti@pionijapoimulehti.fi
www.pionijapoimulehti.fi

juhlat
kukkakaupat
kuopio

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva