Kotina Tahkovuori

Kotina 
Tahkovuori

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Tahko Spa Hotel/Jani Räsänen
Miksi mennä mökille perämetsiin, kun sekä luonnon että palvelut löytää Tahkolta? Tahkolla kannattaa viettää kerralla koko kausi.

Staycation-ilmiö kannustaa lähimatkailuun sekä tutkimaan omia kotikulmiaan uusin silmin. Termi on yhdistelmä englanninkielisistä sanoista stay (jäädä) ja vacation (loma). Ilmiön ydin on itsestä huolehtiminen ja oma hyvinvointi, sillä jokainen tarvitsee välillä taukoa. 

– Kun loma-asunto sijaitsee lähellä, siellä on helppo oleilla myös arkena tai lyhyemmillä vapailla, kertoo Anna-Reeta Sauvola Tahko Spa Hotelilta.

LOMA-ASUNNON TAI kakkoskodin ostaminen voi tuntua työläältä ajatukselta, johon on sitouduttava vuosikausiksi. Välillä on silti mukavaa vaihtaa maisemaa, mihin asunnon vuokraaminen tuo sopivaa huolettomuutta. Kuopiolaisille Tahko tarjoaa kaikki lomaan tarvittavat elementit eli tasokkaan majoittumisen, luonnonrauhan ja tarvittavat palvelut kaupoista kauneushoitoloihin. Asunnon vuokraus monipuolisten palvelujen ääreltä on erinomainen ratkaisu erityisesti lapsiperheille ja aktiivisille pariskunnille.

– Täältä hurauttaa Kuopioon töihin tai asioille vajaassa tunnissa, minkä lisäksi etätöiden tekeminen onnistuu loistavasti Tahkollakin. Kaikki tarvittavat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Työpäivän jälkeen pääsee nopeasti harrastamaan ilman välimatkoja, Sauvola avaa.

Kylpylähotelli tarjoaa pitkäaikaisvuokraukseen Red Apartmentsin Golf- ja Vuori-huoneistoja. Laadukas kodinomainen huoneisto on helppo vaihtoehto, sillä se on valmiiksi kalustettu. Huoneistoissa on myös tarvittavat kodinkoneet, kuten pyykin- ja astianpesukoneet, kuivauskaappi sekä astiastot ja liinavaatteet. Jokaiseen huoneistoon kuuluu myös autopaikka ja liikuntavälinevarasto.

Golf on tasokas 49,5 neliön huoneisto, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, kylpyhuone, kaksi vessaa, sauna ja parveke. Sänkyjä on kolmelle hengelle, minkä lisäksi huoneistossa on mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Vuori on kahden makuuhuoneen ja 58 neliön huoneisto, josta löytyy sängyt neljälle hengelle.

TAHKOLLA ASUMISEN voi ottaa melkein lomana, sillä ympärillä ovat koko ajan upeat maisemat ja liikuntamahdollisuudet. Huonolla säällä puolestaan tekemistä löytyy sisätiloistakin runsain mitoin koko perheelle. Aikaa voi viettää esimerkiksi kylpylässä, kuntosalilla, keilahallilla tai SuperCornerin aktiviteettipuistossa.

– Tasokkaan huoneiston voi vuokrata niin viikoksi kuin kymmeneksikin, Sauvola kertoo. Pitkäaikaisvuokrauksen vähimmäisaika on yksi kuukausi. Pidemmän vuokrauksen hinnat alkavat 2 900 eurosta kolmelle kuukaudelle.

 

Tahko Spa Oy
Keitaankatu 1, TAHKOVUORI
Puh. 0600 550 148, info@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

koti
asuminen
Mökki
Vapaa-ajan asunto
loma
staycation
tahko
Tahko Spa Hotel

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva