Kokoustamista Tahkon sykkivässä sydämessä

Kokoustamista 
Tahkon sykkivässä
sydämessä

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Tahko Spa, Kuopio-Tahko Markkinointi
Parhaimmat kokoukset järjestetään tasokkaissa tiloissa ja höystetään rennolla yhteisellä aktiviteetilla.

Palaveri- tai kehityspäivä kannattaa suosiolla siirtää välillä pois yrityksen omista tiloista. Uudessa ympäristössä ajatukset kulkevat kirkkaammin ja kokouspäivä tehostuu huomattavasti. Kuopiolaisten palaverikeidas löytyy kolmen vartin ajomatkan päästä Tahkolta.

Tahkolla yhdistyvät savolainen vieraanvaraisuus sekä laaja elämystarjonta. Tahkon ytimessä sijaitsee Tahko Spa Hotelin majoitus-, kylpylä- ja viihdekeskus. Siellä on helppo järjestää kokous, olipa kyseessä muutaman hengen intiimi päiväpalaveri tai useiden satojen ihmisten vilkas kokousviikonloppu. 

– Kokousjärjestelyt hoituvat asiantuntijoiden kokemuksella, kertoo Tahko Span myyntipäällikkö Anna-Reeta Sauvola.

Tahko Spa Hotellissa on useita erikokoisia kokoustiloja. Esimerkiksi monipuolinen Monitoimiareena mahdollistaa erilaiset tilaisuudet jopa 200 osallistujalle. Toimiva kokoustekniikka ja parisataa henkeä vetävä Ravintola Riemu varmistavat sujuvasti kulkevan kokouspäivän. Kun lounas ja kokoustilat ovat saman katon alla, ei siirtymiseen kulu ylimääräistä aikaa.

Tahko Spa Hotellin kokouspaketit
  • Päiväkokouspaketti alkaen 43 €/hlö (10–50 hlöä)
  • Puolipäiväpaketti alkaen 38 €/hlö (10–50 hlöä)

Pakettiin sisältyy kokoustila välineineen sekä jäävedet kokoustilaan.
Taukotorin tarjoilut aamu- ja iltapäivällä sekä runsas lounas Ravintola Riemussa.

Alle 10 hengen ja yli 50 hengen kokouksiin kysy tarjous Tahko Spa Hotellin myyntipalvelusta.

 

– Maukkaisiin kokouspaketteihimme kuuluvat muun muassa runsas lounas sekä taukotorin noutopöytä aamu- ja iltapäivällä, kuvailee Sauvola.

Taukotorin valikoimassa on raikkaita makuja ja pieniä annoksia. Oman maun mukaan voi valita esimerkiksi croissantin tai tuulihatun, smoothien tai hedelmän tai vähän kaikkea. Juomaksi on tuoretta kahvia, haudutettua teetä tai raikkaita makuvesiä. Kaikki tarjoiltavat ovat sopivia suupaloja, joten esimerkiksi makeanhimoon voi ottaa vain yhden pikkuisen donitsin, jos kokonainen muffini tuntuu liialta.

– Tahkon aktiviteetteja kannattaa myös hyödyntää. Tauoilla ajatukset voi hetkeksi siirtää pois päivän agendasta pitämällä vaikkapa keilakisa. Aktiivinen kokouspäivä tuo vaihtelua ja saa luovuuden kukoistamaan, vinkkaa Sauvola.

PÄIVÄN KRUUNAA pulahtaminen kylpylän lämpimiin vesiin, ohjatut superkisailut SuperCorner Tahkon tiloissa tai laskettelu upeissa Tahkovuoren rinteissä. Illalla on taas mukava painaa pää tyynyyn pehmeässä hotellisängyssä. Kaikki huoneistot ovat korkeatasoisia ja täydellisesti varusteltuja kohteita aivan Tahkon sydämessä. Tasokkaissa huoneistoissa on 1–3 makuuhuonetta erikokoisille porukoille.

– Räätälöimme mielellämme jokaiselle porukalle sopivan elämyksellisen kokouspäivän, summaa Sauvola. 

Tahko Spa Oy
Keitaankatu 1, TAHKOVUORI
Puh. 0600 550 148, info@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

Kokoustaminen
Bisnes2020
Bisnes
tahko
TahkoSpa
Kokoukset

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva