Koko kesä Tahkovuorella

Koko kesä
Tahkovuorella

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Kuopion kaupunki/Soile Nevalainen
Tahkolla voi kesällä viihtyä, rauhoittua tai nauttia tapahtumien tuomasta vilskeestä. Valitse omasi.
Tahkon tapahtumat

20.–22.6. Tahko Juhannus
29.6. Perinteiset suomenhevosten vetokilpailut
29.6. Tahko MTB 2019
14.–19.7. Fin5-suunnistusviikko
9.–16.7. Kesäteatteri- ja tapahtumaviikko
10.8. Finntriathlon Tahko 2019
27.–28.9. Tahko Oktoberfest
19.10. Tahko Vuorijuoksu

1 Portaita ylös Tahkovuorelle
Suomen pisimmät portaat johdattavat nousijan rattoisasti Tahkovuoren huipulle. Huipulta avautuvat upeat näkymät Tahkon maisemien yli. Ylhäällä voi viettää koko perheen voimalla kahvihetken tai ihailla auringonnousua, -laskua tai vaikka yötöntä yötä. 

2 Tutki maastoja eFatbikella
Sähäkkää tai leppoisempaa maastossa liikkumista tarjoavat upouudet sähköavusteiset eFatbiket. Paksuilla renkailla meno on vakaata säässä kuin säässä, ja tarvittaessa sähköavusteisuus helpottaa kulkua. Lähde luontoretkelle tutkimaan Tahkon reittejä ja maastoja. Pyörän saa vuokrattua kylpylähotellin vastaanotosta tunti- tai päivätaksalla. 

3 Hulvatonta kesäteatteria
Finnvitsit-ryhmä esittää tänä vuonna näytelmän ”Uhka idästä?” Kysymysmerkki jättää tarinan ja kyseisen uhkan hieman mysteeriksi. Lavalla tapahtuu jälleen kaikkea kummaa, ja esityksessä nähdään muun muassa presidentit Trump ja Putin sekä Pohjois-Korean johtaja Kim Sun Kaa. Esityksiä on teatteri- ja tapahtumaviikon (9.–16.7.) jokaisena päivänä kello 19, pois lukien sunnuntai 14.7.

4 Tahkolla koko kesäloma
Loma-asunnon pitkäaikaisvuokraus tuo sopivaa huolettomuutta, sillä kodinomaisessa huoneistossa on kaikki tarpeellinen astiastosta pesukoneeseen. Kylpylähotellin Red Apartmentsin tasokkaissa huoneistoissa viihtyy helposti viikon tai kymmenen. 

5 Tapahtumia koko perheelle
Tahkon viihdekeitaassa tapahtuu vuoden ympäri, ja kesälläkin menoja riittää jokaiselle viikolle. Festarihumusta nautitaan Tahkon kolmipäiväisillä juhannusjuhlilla. Liikunnan suurtapahtumia ovat puolestaan muun muassa perinteiset Tahko MTB ja Finntriatlon-kilpailut. Osallistu itse tai tule nauttimaan tunnelmasta. Lapsille aktiviteettipuisto SuperCorner tarjoaa hyppyjä, pomppuja ja leikkejä koko kesäksi. Päivän seikkailujen jälkeen kannattaa vielä pulahtaa rentoutumaan kylpylähotellin altaisiin.

 

Tahko Spa Oy
Keitaankatu 1, 73310 TAHKOVUORI
Puh. 0600 550 148, info@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

 

Lue myös Raila Perttilä - Minun Tahkoni. Perttilä on perheineen lomaillut Tahkolla jo 24 vuoden ajan.

 

tahko
Kesä
matkailu
TahkoSpa
kuopio

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva