Kesäkeidas kutsuu citygolfaamaan

Kesäkeidas kutsuu
citygolfaamaan

Teksti Digimag/Heta Jyrälä, Kuva Bellanpuisto
Bellanpuiston citygolfkentällä pääsee golfaamaan maailman ympäri.

Täydelliseen kesäpäivään kuuluu ajanvietto yhdessä perheen tai ystävien kanssa, kylmät juomat sekä yhteinen aktiviteetti.  Kesällä kannattaakin suunnata Bellanrantaan, jonne avataan kesäkuussa upouusi citygolfkenttä.

Bellanpuiston rata on 18-reikäinen – aivan kuten golfradan kuuluukin. Peli sopii kaikille vauvasta vaariin ja mainiosti koko perheelle. Neljän pelaajan ryhmällä radan kiertämiseen menee tunnista puoleentoista.

VÄYLÄT ON rakennettu maa-aineksesta mukailemaan esikuviaan. Peli on Suomessa ainutlaatuinen, sillä sen väylät ovat saaneet inspiraationsa ja nimensä maailman legendaarisimmista golfkentistä. Bellanpuistossa pääsee puttaamaan palloa niin skotlantilaiselle Postage Stampille kuin amerikkalaiselle Pebble Beachin väylällekin. Paikallisina erikoisuuksina on mallinnettu myös yksi väylä Tahko Golfilta ja toinen Siilinjärven Tarinagolfilta.

VIIHTYISÄLLE JA puistomaiselle alueelle tulee kioskikahvila, 50-paikkainen rantaterassi ja pieni kesämyymälä. Kesällä 2020 lajivalikoima täydentyy maailmalla suositulla padelilla. Pallopeli on Kuopiossa vielä suhteellisen tuntematon, vaikka se on yksi maailman nopeimmin kasvavista pallopeleistä. Nelinpelinä pelattava padel on yhdistelmä tennistä ja squashia. Tänä kesänä padelille varattu alue on aurinkotuoleilla varustettu oleskelualue.

Bellanpuistoon on helppoa järjestää parin tunnin viihdyttävä tilaisuus eri kokoisille ryhmille. Leikkimielisessä kisassa parhaat palkitaan!

Pelipaikalle on helppo tulla, sillä se sijaitsee keskeisellä paikalla noin 2,5 kilometrin päässä keskustasta. Paikalle pääsee niin omalla autolla, pyörällä, uusilla sähköavusteisilla Vilkku-kaupunkipyörillä kuin linja-autolla. 

NAAPURISSA SIJAITSEVAN Matkailukeskus Saanan rannassa on vierasvenelaituri. Lisäksi Kuopion Matkustajasatamasta liikennöidään Saanan rantaan kesällä päivittäin kolme vuoroa. Cruise & Golf -risteilypaketti kattaa risteilyn Matkustajasatamasta Bellanrantaan sekä citygolfin pelikierroksen. Bellanpuisto on avoinna koko kesän kello 10–22.

Bellanpuisto
Siikaranta 8, Kuopio
puh. 044 230 4135
www.bellanpuisto.fi

matkailu
kuopio
Kesä
Bellanranta
Bellanpuisto

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva