Kaikki saman katon alta

Kaikki saman
katon alta

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Scandic Kuopio, Digimag/Mirka Happonen
Kahden hengen palaverit tai satojen ihmisten tilaisuudet – modernit tilat varmistavat onnistuneen tapahtuman.

Suomenkin tasolla on ainutlaatuista, että kivenheiton päässä torilta, järvimaisemissa, sijaitsee satoja ihmisiä vetävä kokous- ja seminaaripaikka. Siellä se kuitenkin on, Kallaveden rannalla, isolla kädellä uudistettu hotelli Scandic Kuopio.

– Kaikki kokoustilamme ovat moderneja ja muunneltavia. Suurin muutos on Snellman-salin nykyaikainen kokoustekniikka. Kaikki on langatonta, ja esityksen voi jakaa kahdeksalle näytölle samanaikaisesti. Mikä tärkeintä – kaikki tekniikka keskustelee keskenään, iloitsee hotellinjohtaja Mikko Mononen.

Upean Snellman-salin viime silaus on seinän levyinen järvimaisema sekä joka tilaisuuteen muuntautuva valaistus. Ikkunoista näkyvät vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat, minkä lisäksi seinäprintti saa mielen liitämään ja inspiroitumaan. Yhdistämällä tilaan kolme Kallavesi-salia, sinne mahtuu jopa 300 henkeä seminaariin ja 400 henkeä juhla-
illalliselle.

– Minna-kokoustiloihin loimme puolestaan uutta ilmettä hydrokorkkilattialla, petrolin värisillä seinillä sekä uudistamalla ilmastointia ja akustiikkaa. Minna Canthin mukaan nimettyihin tiloihin mahtuu kokoustamaan jopa 130 henkeä. Isompia tapahtumia täydentämään tilat toimivat loistavasti myös näytteilleasettajien paikkana, kuvailee Mononen.

Hotellissa on kaikkiaan kahdeksan muunneltavaa kokoustilaa, ja seminaariväen ruokailu tapahtuu sujuvasti saman katon alla ravintola Bordissa. Ravintolan yhteydessä on myös kaksi pienempää lasiseinäistä kabinettia.

– Kabinetit sopivat mainiosti pienen porukan ruokailuun, palaveriin tai ryhmätyötiloiksi. Ravintolan uudistamisessa panostimme siihen, että pistokkeita on paljon. Aularavintola soveltuu mainiosti vaikkapa etätöihin, vinkkaa Mononen. 

Scandic Kuopio
Satamakatu 1, Kuopio 
Puh. 017 195 111, kuopio@scandichotels.com
www.scandichotels.fi/kuopio

 

#ScandicKuopio
scandic
Kokoustaminen
#työjaura
Bisnes2020

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva