Kaikkea paitsi kuivaa

Kaikkea 
paitsi kuivaa

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen, Aleksi Nyström
Valmistaudu elämyksiin – Tahkolle on vain tunnin matka.

Tahko on jokaisen opiskelijan paratiisi, sillä siellä riittää virtaa ja aktiviteetteja useammaksi päiväksi. Hauskanpitoon on helppo keskittyä, kun aikaa ei kulu matkustamiseen. Autolla perillä ollaan vajaassa tunnissa, ja linja-autot kulkevat Kuopiosta Tahkolle pari kertaa päivässä. 

– Vain tunnin ajomatkan päässä ollaan pois arjesta ja syntyy lomafiilis, kertoo Aleksi Nyström. Hän opiskelee Savonia-ammattikorkeakoulussa toista vuotta rakennusmestariksi. 

Hän on tänä vuonna jo ehtinyt viettää opiskelijaporukan kanssa kaksi viikonloppua Tahkon sykkeessä. Vuoden alussa viikonloppua vietettiin opiskelijayhdistyksen uuden hallituksen kanssa. Viikonlopun aikana ryhmäydyttiin ja perehdyttiin omaan vastuualueeseen sekä rentouduttiin yhteisten aktiviteettien parissa.

– Hallitushommien lisäksi urheilimme, kävimme ihastelemassa ylämaankarjaa sekä laitoimme yhdessä ruokaa, Nyström kuvailee.

Hän pitää tärkeänä, että Tahkolla kaikki on samassa paikassa ja että sinne on helppo tulla. Halutessaan jo menomatkalla voi pysähtyä tekemään reissun ostokset, ja Tahkolla on kattava ravintolatarjonta sekä kauppoja, joissa varastoja pääsee helposti täydentämään. Myös aktiviteetteja ja tapahtumia on laidasta laitaan. Porukan jokaiselle jäsenelle on tekemistä, sillä huimapäät voivat lähteä laskettelemaan ja toiset vaikkapa rentoutumaan kylpylän lämpimiin vesiin.

– Tykkään itse paljon liikkua luonnossa, kalastaa sekä sienestää. Tahkolla on mahtavia maastoja ja patikointireittejä, Nyström innostuu.

 Seuraavalla Tahkon reissulla Nyström haluaa testata upouuden ravintola Riemun kehutut burgerit. Lisäksi ensi kesänä Nyström aikoo viettää juhannuksensa Tahkon festareilla.

– On mahtavaa, että näin lähellä Kuopiota on tällainen viihdekeskus. Tämä on kuin Lappi, mutta ilman poroja, Nyström tiivistää Tahkon syvimmän olemuksen.

 

KAIKKI RIEMU SAMAN KATON ALLA

Kylpylä
Päivän voi kruunata pulahtamalla kylpylän lämpimiin vesiin. Tahko Spa Hotelilla on erilaisia altailta ja poreita monenlaiseen makuun. Kylpylässä on neliratainen 25 metriä pitkä uima-allas, kuntoutus- ja viihdeallas, poreallas, lasten altaat sekä virkistävä ulkoallas.

SuperCorner Tahko
Aktiviteettipuistosta löytyvät liikuttavimmat huvit ja elämykset. Loikkaa trampoliineille, trapetsille tai ilmavolttiradalle. Puistossa voi pistää pystyyn myös leikkimieliset kisat kaveriporukan kanssa. Kenelle tulee seuraava lätkätutkan tai puttauksen mestaruus?

Keilahalli
Kuusiratainen keilahallikokonaisuus pistelaskuautomaateilla, jossa pidetään hauskaa perinteisen keilailun tai hohtokeilailun hengessä. Viihtyisän keilahallin radat on varustettu viimeisimmällä tekniikalla, minkä lisäksi Bowling-Bar pitää nestetasapainon hallinnassa.

Ravintola Riemu
Jouluna avattu monitoimiravintola tarjoilee maukkaita burgereita, pitsaa, wingsejä sekä salaatteja kevyempään makuun. Ruokalistalla on huomioitu kaikki yleisimmät ruokavaliot. Rennon retrossa ravintolassa on hiihtolomaviikoilla 8–10 tarjolla riemukas pitsabuffet, jossa saa syödä niin paljon kuin jaksaa.

 

Tahko Spa Oy
Keitaankatu 1, TAHKOVUORI
Puh. 0600 550 148, info@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

 

digimag
Tahko Spa
Koulutus
tahko
opiskelu
loma
lähimatkailu

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva