Kädentaitajien Pop-Up 
Joulupuoti juhlii

Teksti Digimag/Sirpa Korhonen Kuvat Jenni Hirsikangas
Tänä vuonna viisivuotissyntymäpäiviään viettävä kuopiolainen Kädentaitajien Pop-Up Joulupuoti avaa ovensa joulukansalle Kauppakeskus Minnassa 23.11. ja on auki aina 22.12. asti.

"Joulupuodissa on tuotteita laidasta laitaan villasukista taiteeseen. Monet ostavatkin kaikki joululahjat kerralla meiltä. Asiakkaat voivat käydä myymälässä kuukauden aikana useita kertoja, sillä myymälä sijaitsee Kuopion keskustassa vilkkaassa kauppakeskus Minnassa, jonne on helppo tulla autolla tai kävellen, kertoo tapahtuman tuottaja ja Taituu Designin yrittäjä, kulttuurituottaja Nina Venäläinen.

Joulupuodin tarjonta sisältää monipuolisesti kotimaisia tuotteita, joita ovat myymässä itse yrittäjät ja käsityöläiset.

− Haluamme tarjota asiakkaille kotimaisia, ekologisia ja käsintehtyjä tuotteita pukinkonttiin. Myynnissä ei ole teollisesti tuotettuja tuotteita, vaan kaikki on jossakin määrin käsintehtyä. Tämä pop-up konsepti eroaa normaalista siinä, että käsityöläiset ovat pääsääntöisesti itse myymässä omia tuotteitaan. 

TÄNÄ VUONNA mukana on myyjiä myös muualta Suomesta ja provisiomyyntialuetta on laajennettu suuren kysynnän vuoksi. 

− Esimerkiksi taidetta on tulossa myyntiin enemmän kuin edellisinä vuosina. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme jo viidettä vuotta, tapahtumaa tehdään suurella sydämellä juuri sinua varten, Venäläinen toivottaa.

Kädentaitajien Pop-Up Joulupuoti 23.11.−22.12.

Avoinna ma−pe klo 9−19
la klo 10−17, su klo 11−16

Kauppakeskus Minna, 2. kerros
Haapaniemenkatu 18, Kuopio
Puh. 040 525 9298
FB: @Kädentaitajien Pop-Up Joulupuoti

kädentaitajien pop-up joulupuoti
kauppakeskus minna
käsityöt
design
joulutori
markkinat
siililapaset
pehmolelut

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva