Juhlahetkiä luonnon keskellä

Juhlahetkiä luonnon
keskellä

Teksti Digimag/Marlene Sanoukian Kuva Metsäkartano
Kauniit maisemat ja maittava ruoka tarjoavat idylliset puitteet perhejuhlille.

Rautavaaralla sijaitsevassa Metsäkartanon nuoriso- ja luontomatkailukeskuksessa järjestyvät kaikenlaiset juhlat, olipa kyse sitten kastajaisista, häistä, syntymäpäivistä, muistotilaisuudesta tai sukujuhlista. Käytettävänä on yksi iso 200 hengen sali, jonka voi jakaa kahteen tilaan, sekä muita pienempiä tiloja. Vihkimisille yritys tarjoaa tunnelmalliset puitteet rannalla, kodalla, takkatulen loimussa, isolla terassilla tai jopa Pumpulikirkolla, joka on alueella sijaitseva hiidenkirnu.Juhlimaan voi tulla pitkänkin matkan takaa, sillä Metsäkartanoon voi myös majoittua. Vuodepaikkoja on noin 180.

METSÄKARTANON EMÄNTÄNÄ jo 30 vuoden ajan toiminut Airi Rossinen kehottaa tekemään tilavarauksen mahdollisimman nopeasti, jotta juhlat järjestyvät mieleisenä päivänä.

 – Kesät ovat sesonkiaikaa, mutta talvihäitäkin on nyt tulossa, Rossinen erittelee.
Metsäkartanon juhlamenut ovat esillä yrityksen internetsivuilla. 

– Teemme kotitekoista ruokaa, joka on ollut suosittua asiakkaidemme keskuudessa. Menuihin voi tehdä muutoksia, ja erikoisruokavaliot ja henkilömäärä on hyvä ilmoittaa varausta tehtäessä. Ruokatuotteemme ovat kotimaisia, ja marjat, sienet, kala ja liha hankitaan lähialueilta. Teemme myös paljon itse, esimerkiksi vaaleat leivät, sämpylät ja kakut olen leiponut itse, Rossinen kuvailee.

Juhlatilan koristelusta ja kukista sovitaan asiakkaan kanssa. Asiakkaat huolehtivat yleensä kukkakoristeista itse, mutta koristeina voivat olla myös luonnosta kerätyt kukat ja luonnon antimet.

– Meillä on täällä kaunista ja mukavaa viettää aikaa omassa rauhassa, Rossinen tiivistää.

Metsäkartano
Metsäkartanontie 700, Rautavaara
Vastaanotto 040 8396 350
Keittiö 040 839 6358
info@metsakartano.com
www.metsakartano.com

digimag
juhlat
tapahtumat
Metsäkartano
rautavaara
kuopio

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva