Ikimuistoinen päivä Spassa

Ikimuistoinen
päivä Spassa

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Tahko Spa
Tahkon sijainti alle tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta varmistaa, että arjesta pääsee irtaantumaan myös tavallisena viikonloppuna. Aktiivisten ihmisten perhekohde tarjoaa menoa ja meininkiä koko päiväksi.

Täydellinen päivä Tahko Spa Hotellissa vietetään koko perheen voimin. Ensimmäiseksi suunnataan leikkimään, temppuilemaan ja pelailemaan uuteen SuperCorneriin. Puuhaa riittää niin yksin kuin kaverinkin kanssa harrastettavaksi. Mukaan tarvitsee vain vaatteet, joissa on helppo liikkua. Kaikki muut tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä.

NÄLÄN YLLÄTTÄESSÄ lounaalla pistäydytään Kotipizzassa herkullisilla pitsoilla. Alkupäivän leikkien jälkeen siirrytään kenties rauhallisemman keilauksen pariin. Perheen pienimmille lisäiloa keilaukseen tuo rännit poistava ratavalliautomatiikka. Lisäksi Bowling-Bar pitää nestetasapainon kunnossa niin aikuisilla kuin lapsillakin.

Aktiviteettien jälkeen uudet kuteet tai Tahko-aiheiset tuliaiset hankitaan SpaShopista. Kaupasta löytyvät ulkoiluun sopivat takit, pipot sekä lämmittävät sukat. Ennen kylpylän hemmotteluhoitoja tai ilahduttavaa pulahdusta lämpimään veteen, voi kaupasta hankkia myös uuden uimapuvun tai kotiin unohtuneet uimalasit.

KYLPYLÄN USEISSA altaissa voi uida pidempää matkaa, polskia viihdealtaassa, rentoutua porealtaissa tai virkistävissä ulkoaltaissa. Pienemmille uimareille soveltuu lastenallas ja hurjempaa temppuilua kaipaavat voivat suunnata Wibit-seikkailuradalle. Radalla voi kiipeillä, liukua sekä kisailla sisarusten tai kavereiden kanssa.

Päivällisellä lähdetään mielikuvamatkalle suoraan italialaiseen trattoriaan. Ravintola El Picossa makunystyröitä hemmotellaan aidoilla italialaisilla ja välimerellisillä mauilla. Vaihtoehtoja löytyy niin pienemmistä ja kevyemmistä naposteltavista aina kunnon pihviin. Ravintolasta löytyy myös Tahkon ensimmäinen viinibaari, jossa nautitaan hyvistä viineistä.

AKTIIVISEN PÄIVÄN lopuksi omaan rauhaan voi vetäytyä viereisen rakennuksen huoneistoon. Klassisempiin Spa Suiteseihin mahtuu isompikin perhe. Isoimmissa huoneistoissa on kuuden vuodepaikan lisäksi vielä mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Suuressa olohuoneessa kerrotaan päivän kuulumiset ennen kuin pehmeät vuoteet houkuttelevat koko porukan makoisille unille. 

Viimeisen silauksen aktiiviselle vapaapäivälle tarjoaa Spa Café, jossa nautitaan lähtöeväät koko perheen voimin. Kotimatka sujuu joutuisasti, kun ennen starttia herkutellaan esimerkiksi paikallisen Leipomo Liepuskan karjalanpiirakoilla. Vatsa täynnä ja mieli levänneenä on hyvä pakata auto ja ottaa suunta kohti kotikontuja. Upeat rinnenäköalat tarjoavat jo vinkin, mitä tehdään seuraavalla reissulla. 

TAHKO SPA OY
Keitaankatu 1, 73310 TAHKOVUORI
Puh. 0600 550 148, info@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

 

kuopio
tahko
loma
lähiloma
vapaa-aika
Tahko Spa

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva