Boutique-
majoitusta
lähellä

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Sawohouse
Perinteinen majoituspaikka herää uudelleen eloon, kun heinäkuun alussa Kuopion Jynkässä avautuu uusi Boutique Hotelli Sawohouse.

Kartanon vanhat rakennukset on saneerattu täysin uuteen uskoon. Hotellin jokainen huone on uniikki yksilö ja omanlaisensa elämys. Rakennuksen kunnostamisessa ja sisustamisessa on hyödynnetty kantavina teemoina suomalaisuutta, luonnonläheisyyttä ja modernia skandinaavista otetta.

Hotellin avautuessa asiakaskäyttöön tulee 17 huonetta. Noin vuoden päästä, kun koko hotelli on valmis, majoituskapasiteetti nousee 30 huoneeseen. Huonekoot vaihtelevat yhdenhengen huoneista suurempiin perhehuoneisiin. Suurempia huoneistoja ja hotellin varastotilaa voi hyödyntää myös tilapäisen, mutta pidempiaikaisen asumistarpeen yllättäessä. 

KESKUSTASTA HOTELLILLE ajaa vajaassa vartissa. Omalla autolla kulkeville on varattu runsaasti parkkitilaa. Lisäksi bussit kulkevat aivan majapaikan vierestä puolen tunnin välein.

Hotellin tilat soveltuvat myös oivasti erilaiseen tapahtuma-, juhla- ja kokouskäyttöön. Kesäaikoina ulkoterassilla voi järjestää noin 50–100 hengen juhlia, musiikki-iltoja tai muita tapahtumia. Suojainen sisäpiha varmistaa rauhallisen tilaisuuden. Sisätiloihin tulee erilaisia kokoustiloja, kuten elämyssaunan yhteydessä oleva saunakabinetti, jossa voi pitää 10–15 hengen kokouksia.

BOUTIQUE HOTELLI SAWOHOUSE
Tarhakuja 1, Kuopio
Varaukset: 
puh. 040 5377 026
info@sawohouse.fi
www.sawohouse.fi    
facebook.com/sawohouse

Sawohouse
majoituspalvelu
Viihdekartano
Jynkkä
Hotelli
Boutique
kuopio

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva