Asuja jokaiseen leikkiin

Asuja jokaiseen

leikkiin

Kaupallinen yhteistyö, teksti Digimag/Heta Jyrälä, kuvat Digimag/Mirka Happonen
Löydät lastenvaatteiden laadukkaat ja eettiset ykkösbrändit saman katon alta.

Lasten kanssa tunnetusti sattuu ja tapahtuu, joten vaatteilta vaaditaan erityistä kestoa ja lujuutta. Viime elokuussa kuopiolaisia vanhempia hemmoteltiin, kun keskustaan avautui viimeinkin lastenvaatemyymälä. Kaiku Kids syntyi halusta tarjota laadukkaita, vastuullisia ja eettisin keinoin tuotettuja lastenvaatteita ja -tarvikkeita. 

– Liike on otettu erinomaisesti vastaan. Tarjoamme pääasiassa kotimaisia brändejä, ja voikin sanoa, että myymälästä löytyvät kaikki ykkösbrändit saman katon alta, kertoo yrittäjä Emmi Ryhänen, ja mainitsee muun muassa Kaikon, Mainion, Gugguun ja Mini Rodinin olevan asiakkaiden suosikkeja.

Ajatus omasta liikkeestä syntyi Ryhäsen omien lasten kautta. Äitiysvapaalla ollessaan Ryhänen huomasi, että Kuopioon kaivataan vastuullisten lastenvaatteiden myymälää. Vuodessa liike on löytänyt oman paikkansa nykyaikaisten vanhempien sydämissä. 

– Erityisen ilahtunut olen, miten matalalla kynnyksellä ihmiset ottavat yhteyttä. Samalla valikoima muuttuu asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden näköiseksi. Esimerkiksi ensi kesälle on kovasti toivottu henkselisukkahousuja ja -shortseja sekä Izipizin trendikkäitä aurinkolaseja, ja ne myös tulevat valikoimiin, kertoo Ryhänen iloisesti.

Kivijalkamyymälä palvelee kauppakeskus Sektorissa ja verkkokauppa koko maassa. Vaatemallistoista löytyvät sopivat tuotteet vastasyntyneille ja aina 158/164-senttisille asti. Myös aikuisille on oma mallistonsa. Mallistot vaihtuvat kausittain kesä- ja talvituotteisiin. Ryhänen kannustaa ottamaan rohkeasti yhteyttä, mikäli esimerkiksi verkkokaupan tuotteista kaipaa lisätietoa. 

– Asiakas on aina tärkein. Turha verkkokaupassa on yksin pohtia, kun täällä toisessa päässä on kauppias auttamassa, vinkkaa Ryhänen.

Kaiku Kids
Puijonkatu 23, Kuopio
Puh. 010 207 0800, info@kaikukids.fi
www.kaikukids.fi

Kaiku Kids
lastenvaatteet
vastuullisuus
shoppailu
kuopio

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva