Scorpions rokkaa Tahkolla

Scorpions rokkaa

Tahkolla

Teksti: NMT toimitus Kuva: Oliver Rath
Kaikkien aikojen suosituimpien rock-yhtyeiden joukkoon kuuluva Scorpions saapuu Tahkolle konsertoimaan tänään 30.7.

Tahkon Rockin' Tahko -tapahtuman päätähti Scorpions on kiertänyt väsymättömästi rock-lavoja jo 50 vuoden ajan. Scorpionsin perustaja Rudolf Schenker ja laulaja Klaus Meine ovat jättäneet lähtemättömän jälkensä rockhistoriaan.

Uusin albumi, Return to Forever, julkaistiin viime keväänä - levyjä on kaikenkaikkiaan myyty yhteensä yli sata miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Saksalaisen heavylegendan konehuone on saanut uutta korkeaoktaanista polttoainetta Ex-Motörhead-rumpali Mikkey Deestä ja aikalaiskertomukset edellisiltä kiertuepaikkakunnilta kertovat bändin olevan tiukassa iskussa.

Scorpionsin lisäksi lavalle nousee tänään Tahkon tapahtumakentällä useita muita artisteja ja yhtyeitä, kuten Jorn ja Eclipse, Peer Günt sekä Silvennoinen & Maijanen Band. Luvassa on todellinen hard rockin ja heavymetallin suurjuhla.

JORN ON NORJALAINEN heavymetallikokoonpano, joka on saanut nimensä yhtyeen laulajan Jørn Landen mukaan. Yhtyeensä lisäksi Lande on vaikuttanut muun muassa Vagabondissa ja Masterplanissa sekä soittanut  Yngwie Malmsteenin kanssa.

Ensi vuonna 40-vuotisjuhlaansa viettävä Peer Günt on keikkaillut viime vuosina säästeliäästi. Kesällä yhtye esiintyy Suomessa samoilla festivaalilavoilla kuin legendaariset Deep Purple ja Uriah Heep Helsingissä ja Oulussa.

NILSIÄN TAHKOVUOREN tapahtuma-areena, Tahko Event Park, sijaitsee luonnonkauniilla alueella aivan hotelli- ja rinnealueen keskellä. Festivaalille voi saapua huipputason olosuhteisiin, sillä konserttiareenan välittömässä läheisyydessä on eri hotelleissa kaikkiaan 8 500 vuodepaikkaa.

Rockin’ Tahko on ikärajaton ja alueella on erilliset rajatut K-18 anniskelualueet.
- Lisäksi alueelle tulee baareja, ruokamyyntiä ja tatuointi/lävistysbussi sekä kauppiaita, kertoo tuottaja Pade Parkkonen, East-way Livestä. 

Rockin' Tahko Facebookissa!

 

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva