Kuopio Juhlii tulee taas

Tule mukaan
juhlimaan
 – myös etänä!

Kaupallinen yhteistyö, teksti Digimag/Maiju Korhonen, kuvat Sara Huhtala
Kuopio Juhlii -kaupunkifestivaali järjestetään 6.8.–6.9.2020. Juhla toteutetaan tänä vuonna osittain virtuaalisesti.

Poikkeuskevään myötä syntynyt malli tekee Kuopio Juhlii -kaupunkifestivaalista aiempaa saavutettavamman.  Mikrotapahtumien lisäksi järjestettävät verkkotapahtumat, livelähetykset ja niiden yhdistelmät on mahdollista kokea myös virtuaalisesti. Tavoitteena on tarjota elämyksiä ympäri Kuopiota, myös maaseutualueilla. 

– Juhlan teemana on ”paras paikka”, ja sen myötä olemme osallistaneet kuopiolaisia suunnittelemaan omia mikrotapahtumiaan ja rakentamaan yhdessä festivaalia, sanoo Kuopio Juhlii -kaupunkifestivaalin tuottaja Henna Halmetvaara.

Tapahtumakuukauden aloittaa 6.–8.8. Kuopion kaupunginteatterin ympäristössä järjestettävä kolmipäiväinen Taidetori. Tarjolla on esityksiä ja kädentaitotyöpajoja teatterilla ja takapihan amfinäyttämöllä. Mukana ovat myös Liikenneturva, Koko Perheen talo, Minimi ja Kuopion kaupunginteatteri. Sirkus- ja esiintymiskurssit koko perheelle aina vauvasirkuksesta lähtien järjestetään Kuopion sirkuksen uudessa tilassa Pyöräkatu 15:ssa.   

– Teimme viime vuonna päätöksen laajentaa viikonlopun mittaisena tapahtumana järjestetyn Kuopio Juhlii  -juhlan kuukauden mittaiseksi, jotta myös maaseutualueiden tapahtumat pääsevät paremmin esille, Halmetvaara kertoo.

Kuopion kaupunki myöntää tapahtumajärjestäjille 100–400 euron tuotantotuen Kuopio Juhlii -tapahtumiin. Lisäksi KJ-tiimi auttaa tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa. 

– Poikkeuskevään jälkeen on ihanaa päästä taas osallistumaan ja saamaan hyvän mielen kokemuksia, Halmetvaara sanoo.

Tapahtumia voi ilmoittaa 5.8. saakka seinälle. Kaupunkifestivaalin tuottaa Anya Productions.

Kuopio Juhlii 2020 
Puh. 044 241 2170
info@kuopiojuhlii.fi
www.kuopiojuhlii.fi
www.kuopionseinä.fi/kuopio-juhlii
www.taidetori.com

 

Kuopio Juhlii
Anya Productions
kuopio
tunne kaupunkisi

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva