Huutokauppakeisari Tervoon

Huutokauppakeisari saapuu Tervoon

Teksti Digimag/Teemu Viemerö & Heta Jyrälä, Kuvat MarkFoto & Kristian Isotalo
Kesäiseen Tervoon kannattaa saapua kauempaakin, sillä 6.7. Lohimaan läheisyydessä järjestetään Raksafestarit rannalla -tapahtuma.

Heinäkuussa Tervossa nähdään melkoista markkinakuhinaa, kun Lohimaan läheisyydessä järjestetään suuri rakennustarvikkeiden huutokauppa 6.7.2019. Tapahtuman meklareina toimivat television Huutokauppakeisari-ohjelmasta tutut Aki ja Heli Palsanmäki. Yleisöä viihdyttää ja lämmittää huutamiseen koko kansan valvova rakennusmestari Timo Harjakainen. Saattaapa Aku Hirviniemen sketsihahmo kertoa myös mielipiteensä rakenteilla olevasta Koti Rannalla -alueesta.

– Tervo on minulle jo entuudestaan tuttu paikka. Keikkailussa on hienoa päästä tutustumaan erilaisiin kuntiin ja tapahtumiin sekä tavata huutokauppayleisöä ja muita messukävijöitä – ihmiset ovat iloisia ja kauppa käy hyvin, kertoo huutokauppakeisari Aki Palsanmäki.

HUUTOKAUPPAKOHTEET ESITELLÄÄN Koti Rannalla -hankkeen verkkosivustolla sekä Facebook-sivuilla kesäkuun aikana. Rakentamisen lisäksi huudettavana on myös erilaisia asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita ja palveluita. Huutokaupan portit aukeavat kello 10. Huutokauppakansan musiikillisesta viihdyttämisestä vastaa Ilja Teppo Duo.

– Rakentamishenkisessä tapahtumassa viihteen, näytteleilleasettajien ja esiintyjien lomassa myös esitellään kasvavan ja kehittyvän Tervon tarjoamia mahdollisuuksia asuinkohteena, kertoo Antti Tulila Koti Rannalla -projektista.

Raksafestarit Rannalla -tapahtuman yhteydessä vieraat pääsevät tutustumaan uuteen asuinalueeseen. Kolmen kesän Festarit rannalla -tapahtumakonsepti huipentuu vuoden 2020 kesään, jolloin Tervossa järjestetään Koti Rannalla -asumismessut.

 

VUOKRALLE OMAKOTITALOON

Tervon Lohimaan läheisyyteen nouseva asuinalue on uudenlainen maaseutuasumisen konsepti. Alueen suunnittelussa on huomioitu pieni hiilijalanjälki sekä mahdollisuus yhteisölliseen asumiseen. Lohimaahan hurauttaa Kuopion torilta 50 minuutissa.

Maaseutuasumista voi kokeilla myös vuokraamalla itselleen omakotitalon. Järvenrantamaisemiin rakentuu 75–100 neliön omakotitaloja. Asukkaiden yhteiskäyttöön on suunniteltu muun muassa rantasaunaa.

– Vuokrattavat omakotitalot ovat erinomainen vaihtoehto luontoa rakastaville. Niiden neliöhinnat ovat verrattavissa rivitaloasuntoihin. Tervossa on runsaasti aktiviteetteja, kuten koskikalastusta, metsästystä, ratsastusta, golfia, melontaa ja retkeilyä. Noin 2 000 asukkaan pitäjänä meillä on hyvät palvelut ja etätyömahdollisuudet, projektipäällikkö Antti Tulila tiivistää.

 

Koti Rannalla
www.kotirannalla.fi
Facebook-sivut

 

matkailu
Kesä
Tervo
Lohimaa
Koti Rannalla
Huutokauppakeisari

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva