Hemmottele itseäsi hyvinvointimessuilla

Hemmottele itseäsi 

hyvinvointimessuilla

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Mediapro messut
Hyvänmielen tapahtuma hellii kuopiolaisia kiinnostavilla tietoiskuilla, muotinäytöksillä, maistatuksilla, tuotetestauksilla ja hemmottelukokeiluilla syyskuun viimeisenä viikonloppuna.

Hyvinvointi- ja kädentaitomessut rantautuvat Kuopioon ensimmäistä kertaa 29.–30.9.2018. Runsaasti kiinnostusta herättäneiden messujen esittelypaikat varattiin vinhaa vauhtia loppuun. Messut kannustavat pitämään huolta ja hemmottelemaan itseään.

– Kuopiosta kyseltiin vuosia, että voisimmeko pitää messut täälläkin. Oulussa samalla konseptilla toimivat messut keräsivät viime syksynä 12 400 kävijää. Kuopiossa on mahdollisuus kasvaa samanlaiseksi, visioi messuja järjestävä Pasi Kallio Mediapro Finland Oy:sta.

Lukuisat näytteilleasettajat varmistavat, että kävijöille löytyy katseltavaa, koettavaa ja testattavaa laajalla skaalalla. Näytteilleasettajista löytyy muun muassa paljon erilaisia kauneudenhoitoon liittyviä yrityksiä, liikunnan ja kuntoilun toimijoita, elintarvikealan esittelijöitä sekä yleishyödyllisiä organisaatioita kuten erilaisia yhdistyksiä.

– Vieraat pääsevät hypistelemään tuotteita ja testaamaan kauneushoitoja. Lisäksi ohjelmassa on erilaisia hyvinvointiin liittyviä tietoiskuja. Molempina päivinä järjestetään kaksi kertaa muotinäytös, jossa ihaillaan Savon ammattiopiston opiskelijoiden sekä messujen näytteilleasettajien tuotteita, kertoo messutuottaja Sari Kallio. Kävijöille on jaossa maksuton messuohjelma, jossa ohjelma ja esittelijät esitellään lyhyesti.

MESSUILLE PÄÄSEE kätevästi messubussilla, joka lähtee 10 minuutin välein keskustasta kaupungintalon takaa Maljalahdenkadulta. Perheen pienimmät on helppo ottaa tapahtumaan mukaan, sillä alle 7-vuotiaat pääsevät sisälle maksutta. Lisäksi messujen ajaksi on järjestetty maksuton ohjattu lapsiparkki, jonne yli 3-vuotiaat pienokaiset voi jättää jopa 1,5 tunniksi hoitoon. Myös kahvilan yhteydessä on leikkipaikka, jossa muksut voivat leikkiä vanhempien valvovan silmän alla.

– Verkkokaupan kulta-aikana aito naamakkain kohtaaminen ja keskusteleminen tekijöiden kanssa pitävät pintansa. On eri asia päästä kokeilemaan materiaaleja ja tuotteita, kuin katsella niitä tietokoneen ruudulta. Hyvinvointi- ja käsityömessuilla on aina oma markkinatunnelmansa, ja siellä jutustellaan sekä vietetään aikaa muiden kanssa, Kalliot summaavat.

Hyvinvointimessujen lipulla pääsee myös samaan aikaan järjestäville kädentaitomessuille, jossa on muun muassa erilaisia laadukkaita Suomessa tehtyjä vaatteita, asusteita sekä koriste- ja käyttöesineitä, työpajoja, taitotori sekä Marttojen pitämä käsityökahvila. Koko messuohjelma ja näytteilleasettajat löytyvät osoitteesta www.mediapromessut.fi

Kuopion hyvinvointi- ja kädentaitomessut
Kuopio-halli, Opistotie 4, KUOPIO
Liput aikuisille 10/13 euroa, 
7–15-vuotialle 5 euroa ja 
yli 10 hengen ryhmille 8 euroa/henkilö
www.mediapromessut.fi

kädentaito
hyvinvointi
messut
Pasi Kallio

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva