HÄÄT

TAHKOLLA

TEKSTI NMT/Jere Lehtonen kuvat AK-Media House/Akikuvaa.com, kuopio-tahko kuvapankki

Tahko on kaunis ja monipuolinen ympäristö, joka tarjoaa sekä runsaita palveluja että upeaa luontoa. Se on myös suosittu paikka viettää häitä. Hääjuhlijat arvostavat juhlajärjestelyjen vaivattomuutta.

Tahkon kaunis luonto ympäristöineen tarjoaa laadukkaita majoitus-, ravintola-, kokous- ja juhlapalveluja, monipuolisia tapahtumia sekä erinomaisia liikuntamahdollisuuksia ympäri vuoden. Tahkon loistava sijainti, tasokkaat juhlapaikat ja luonnonläheisyys tekevät Tahkosta myös suositun hääjuhlien viettopaikan.
Monet juhlapaikat palvelevatkin hääjuhlijoita erilaisin juhlapaketein.

- Hääjuhlat Tahkolla kiinnostavat ihmisiä erittäin paljon. Kesähäät ovat edelleen suurin suosikki, mutta kiinnostus on kasvanut myös muita vuodenaikoja kohtaan, kertoo Atte Airaksinen kokous-, juhla- ja vapaa-ajankeskus Golden Resortilta.

GOLDEN RESORTIN kaunis juhlatila toimii kaiken estradina; vihkiseremonia, juhlaohjelma, ruokailu ja majoitus onnistuvat kaikki paikan päällä. Upean ravintolasalin suurista ikkunoista tulvii valoa ja näkymät avautuvat vehreään sekä rauhalliseen ympäristöön. Hyvään juhlaan kuuluu myös herkullinen tarjoilu, jonka voi valita monipuolisista ja tasokkaista häämenuista. Golden Resortin tyylikkäät huvilat saunoineen ja terasseineen tarjoavat mahdollisuuden yöpymiseen, mitä myös kauempaa tulevat vieraat varmasti arvostavat.
Korkeatasoisten juhlapaikkojen ja kauniin luonnon ohella Tahko houkuttelee järjestämään juhlia myös vaivattomuuden lupauksella.

- Hääpareilta ja juhlavierailta on tullut todella paljon positiivista palautetta juhlajärjestelyjen helppoudesta. Lisäksi ammattitaitoinen palvelu, erinomainen ruoka sekä komeat ja tasokkaat puitteet ovat saaneet suurta kiitosta, Airaksinen sanoo.

JÄÄKIEKKOILIJA TUOMAS KIISKINEN ja pitkäaikainen elämänkumppaninsa Heidi Kiiskinen astuivat avioon vuoden 2016 kesäkuussa Tahkon Golden Resortilla. Hääpaikan valintaan vaikuttivat Tahkon toimivuus ympäristönä, saatavilla olevien palvelujen kätevyys, sekä yhteinen harrastus.

- Olemme molemmat todella innokkaita golfaajia, joten halusimme häistämmekin golf-teemaiset, Heidi Kiiskinen kertoo.
Viikonlopun mittaiset hääjuhlat alkoivatkin perjantaina golf-kierroksella, mistä jatkettiin jenkkityyliseen illanviettoon tytöt ja pojat omissa porukoissaan. Itse hääpäivä oli lauantaina, ja sunnuntaina lopeteltiin vielä golfin parissa.

- Kaikki onnistui tosi hyvin, vaikka perjantaille sattui pikkusadetta ja lauantaiaamulle oikein kunnon sadetta. Ulkovihkimisen ajaksi saatiin onneksi hyvä sää, Kiiskinen kertoo.

Hääjuhlien toimivuudessa isona apuna oli yhtenäinen ja kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus.

- Se, että saatiin kaikki palvelut, majoittumiset golf-kenttien lähellä ja ruoat samasta paikasta oli helpottavaa. Kun asumme vakituisesti Ruotsissa, halusimme mahdollisimman vähällä vaivalla saada juhlat järjestettyä, Kiiskinen sanoo.

- Tahko ympäristönä on lisäksi erinomainen siinä, että se tarjoaa tekemistä niillekin, jotka eivät golfista niin välitä, Kiiskinen lisää.

HÄITÄÄN TAHKOLLE  suunnittelevia Kiiskinen neuvoo käymään useamman kerran paikan päällä tutustumassa kaikkiin eri mahdollisuuksiin.

- Vaikka olimme aiemmin paikalla käyneet, meitä yllätti miten toimivan kokonaisuuden eri vaihtoehtojen ja mahdollisuuksien kirjo niin sisä- kuin ulkotiloissakin muodosti.

- Olemme Tahkolla olleet kolmissa tai neljissä häissä, ja jokaiset ovat olleet erilaiset.

- Mekin kävimme kolmeen tai neljään kertaan ennen häitä tutustumassa ja suunnittelemassa, ja joka kerran tuli uusia ideoita.

 

häät
tahko

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva