Finnvitsit-ryhmä valmistautuu Tahkon kesään

Finnvitsit-ryhmä
valmistautuu 
Tahkon kesään

Teksti Digimag/Teemu Viemerö Kuva Finnvitsit
Nauruhermojen kutkuttelua tarjoava Finnvitsit-ryhmä esiintyy jälleen ensi kesänä Tahkovuorella.

Komediaryhmä Finnvitsit on tuonut Tahkolle hauskoja kesäteatterielämyksiä jo vuodesta 2016 lähtien. Ryhmä tulee viihdyttämään jälleen kerran Tahkon yleisöä täysin uudella kesäteatterinäytelmällä, jossa näyttelevät Jukka Laaksonen, Juha Laitila ja drag queen Antti "Sheila" Taipale

Laaksosen mukaan tuleva kesä tuo mukanaan täysin ennennäkemättömän näytelmän, jonka käsikirjoituksesta vastaa Juha Laitila ja ohjauksesta Otto Kanerva. Finnvitsit esiintyy Tahko Spa Hotelissa 9.–16. heinäkuuta järjestettävällä teatteri- ja tapahtumaviikolla. 

– Uuden näytelmän nimi on "Uhka Idästä?", ja se jättää kysymysmerkillään tarinan ja kyseisen uhkan hieman mysteeriksi. Tarinassa käydään niin idässä, lännessä kuin Pohjois-Koreassa, joten kaikkea kummaa on luvassa aina Trumpista Putiniin ja Pohjois-Korean johtaja Kim Sun Kaahan asti. Meidän mukana tullaan kuulemaan myös yllätyskertoja, Laaksonen vihjaa.

– Tuleva kesä tulee myös poikkeamaan edellisistä, sillä tänä kesänä esiinnymme teatteri- ja tapahtumaviikolla viikon jokaisena iltana kello 19 alkaen. Ravintola Riemun palvelut ovat myös voimakkaasti mukana, hän jatkaa.

LAAKSONEN TÄSMENTÄÄ, että myös yritysten on mahdollista varata lauantaille ylimääräinen näytös, joka alkaa kello 15. Sunnuntain ryhmä pyhittää pienelle huilitauolle. Näytelmä on Laaksosen mukaan hyvällä mallilla, mutta he pääsevät perehtymään siihen syvemmin vasta loppuvuoden kiireiden jälkeen. 

– Käsikirjoitus on lyöty pakettiin. Ennen kuin ryhdymme jatkamaan tämän projektin parissa, keskittymme tällä hetkellä pikkujoulusesongin tuomiin keikkakiireisiin. Sanotaanko näin, ettei tekemisen puutetta ainakaan ole, Laaksonen nauraa.

Viime kesänä Finnvitsit-ryhmä esitti "Kirkaskoski – kaiken alku" -näytelmän, joka kertoi Hyvälisen mummon kaivosta, jota monikansalliset yritykset yrittivät ryöstää.

– Tahkon keikat menevät aina mukavasti, ja hyvin meni viimekin kesä. Olen huomannut ihmisten pikku hiljaa oppineen, että Tahko Spa Hotellilla on kesäteatteriesitys aina kesäisin. Täyttöaste teatterissa oli noin 80 prosenttia. Finnvitsit on esiintynyt 2013 alkaen Porvoon Taidetehtaalla, ja 2016 kesästä Tahkolla. Porukka on oppinut hyvin löytämään meidät myös Tahko Spa Hotellista, Laaksonen kertoo.

Jukka Laaksonen muistetaan erityisesti YLE2:lla esitetystä, Venla-palkitusta "Se on siinä!" -ohjelmasta, jota hän teki yhdessä Risto Kaskilahden ja Antero Mertarannan kanssa vuosina 1999–2009.

Tahko Spa Hotel
Keitaankatu 1, Tahkovuori
Puh. 0600 550 147 (0,8 €/min + pvm/mpm)
sales@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

"Uhka Idästä?" näytösten liput ja aikataulut saa Tahko Spa Hotelista. Ikäsuositus 12 vuotta. Esitykset ovat ajalla 9.–16.7.2019

Lippuhinnat: 

  • Peruslippu 24,50 €
  • Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet 22 € (kortti tulee esittää lipunoston yhteydessä)
  • Lapset 12–17 v. 17,50 
Finnvitsit
Jukka Laaksonen
Juha Laitila
Antti Taipale
Risto Kaskilahti
Antero Mertaranta
Tahko Spa Hotel
Uhka idästä?
Kesäteatteri

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva