Erja Lyytisen joulukonsertti

Erja Lyytinen
ystävineen nousee
lavoille jouluna

Teksti Digimag/Teemu Viemerö Kuva Pasi Rytkönen
Marraskuun lopussa kiertueensa aloittava Erja Lyytinen & Friends: Blue Christmas -konserttikiertue saapuu Kuopioon tuomaan reipasta joulumieltä.

Marraskuun 30. päivä Kuopion Musiikkikeskukselle saapuva Erja Lyytinen & Friends: Blue Christmas -joulukonserttikiertue järjestetään toista kertaa. Lyytisen emännöimän jouluisesti rokkaavan kiertueen mukana Musiikkikeskuksella nähdään artistit Erika Vikman ja Veeti Kallio. Valikoiduilla paikkakunnilla nähdään myös Pave Maijanen, Sami Saari sekä Mikko Kuustonen.   

– Luvassa on lämminhenkinen sekä rokkaava, bluesilla ja soulilla höystetty joulukonsertti. Ensimmäisen kerran järjestimme kiertueen vuonna 2017, ja se osoittautui todella suosituksi. Mukana on joulutunnelmaa ja jouluisia laulujakin, mutta pääpaino on meidän artistien kuuloisessa musiikissa. Konsertilla tuodaan jokaiselle lomalle lähdön iloista ja riehakasta fiilistä, vuoden 2017 European Blues Awardseissa parhaana blues-kitaristina palkittu Lyytinen kertoo.

– Tutustuimme viime vuonna Erjan kanssa MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa ja konserttikiertuetta suunnitellessaan hän pyysi minua mukaan. On todella mukava päästä viettämään rokkimaista joulua hyvien muusikoiden kanssa. Erjalta on tulossa hieno settilista, johon itselläni on kolme vahvaa kappale-ehdotusta. Odotan kiertuetta todella hyvällä fiiliksellä, ja sillä välin sovitetaan biisejä ja treenataan niitä. Harjoitus tekee mestarin, Veeti Kallio sanoo.

– Odotan innolla päästä mukaan kiertueelle yhdessä Erjan ja hänen bändinsä sekä Veetin kanssa! On kivaa vaihtelua päästä vetämään bluesia – ja luvassa on kappaleita, jotka takuulla yllättävät yleisöä, myös viime vuoden Tähdet, tähdet -ohjelmassa mukana ollut Erika Vikman hehkuttaa.

Erja Lyytinen & Friends: Blue Christmas
Järj. Bluesland Productions Oy
Perjantai 30.11.2018 klo 19, Konserttisali 
Liput: www.kuopionmusiikkikeskus.fi

terveys
hyvinvointi
Kulttuuri
Musiikkikeskus
Joulukonsertti
Erja Lyytinen
Blue Christmas
konsertti

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva