Circus saapuu
Kuopioon

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Jyväskylän Messut
Pimeän ajan karnevaali karistaa harmauden ja aloittaa pikkujoulukauden ilottelun. PikkujouluCircus tuo Suomen kuumimmat artistit Kuopioon.

Kuopio-halli muuttuu sirkusteemaiseksi tapahtuma-areenaksi, kun PikkujouluCircus saapuu kaupunkiin 1. marraskuuta. Vuoden kuumimmiksi pikkujoulubileiksi tituleeratut karnevaalit ovat nyt ensimmäistä kertaa Kuopiossa. Lavalle marssitetaan suomalaisia eturivin tähtiä.

Marraskuussa Kuopio-hallissa esiintyvät Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Eppu Normaali sekä Lauri Tähkä. Sirkusteema tulee näkymään kaikessa tapahtuman visuaalisessa ilmeessä ja somistuksessa. Artistien lisäksi luvassa on muutakin viihdykettä. Osa ohjelmanumeroista on vielä yllätyksiä, kuten sirkusmaailmaan kuuluukin.

– Kannustamme myös kaikkia vieraitamme pukeutumaan teeman mukaan. Vaikka koko kaveri- tai yritysporukka voi keksiä yhtenäisen asun, vinkkaa markkinointi- ja myyntipäällikkö Hanna Kiilamaa Jyväskylän Messuilta.

TAPAHTUMA SAI alkunsa viime vuonna Jyväskylästä, missä harmaan marraskuun keskelle haluttiin tuoda väriä, valoa ja energiaa. 

– Saimme niin positiivista ja iloista palautetta, että päätimme laajentaa tapahtumaa Kuopion lisäksi myös Helsinkiin, Vaasaan, Mikkeliin ja Rovaniemelle Jyväskylän lisäksi. PikkujouluCircus keräsi ensimmäisenä vuotenaan lähes 3 000 kävijää, ja samaa tavoitellaan nytkin, kuvailee Kiilamaa tapahtuman taustoja.

Tapahtumaan on saatavilla peruspartylipun lisäksi myös kahta eritasoista VIP-pakettia, joihin sisältyy herkullinen ruokailu. Pakettien suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon mahdollisimman pitkälle illan teema, joten parhaat VIP-paikat löytyvät luonnollisesti Tirehtöörin Vaunusta, jossa isäntänä toimii illan tirehtööri.

Tapahtuma on suunnattu täysi-ikäisille. Juhlakansalle on myös tarjolla laadukasta street foodia sekä anniskelualueita, joihin käsiksi pääsee myös partylipulla. 

– Tavoitteena on luoda ihmisille mukava, pitkä ilta ja hieman erilaista pikkujouluohjelmaa. Pikkujouluissa voi irrotella vähän pidemmän kaavan mukaan, summaa Kiilamaa. 

Jyväskylän Messut
PikkujouluCircus Kuopio
Kuopio-halli, Opistotie 4, KUOPIO
www.pikkujoulucircus.fi/kuopio

pikkujoulut
circus
Kuopio-halli
Tuure Kilpeläinen
Eppu Normaali
Lauri Tähkä

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva