Vihtomalla 
hyvää oloa

Kaupallinen yhteistyö, Teksti: Digimag/Sirpa Korhonen Kuvat: Kotipari Oy
Saunavihta on perinteinen suomalainen tuote, ja nyt se on saanut jokaiseen saunaan sopivan ja kestävän version.

Saunomisella on tutkitusti terveysvaikutuksia, samoin myös vihtomisella. Saunavihdan käyttö löylyjen lomassa on ikivanha perinne, ja se rentouttaa jännittyneitä lihaksia sekä vilkastuttaa pintaverenkiertoa.

– Vihtomisella on runsaasti terveysvaikutuksia, ja se auttaa muun muassa levottomiin jalkoihin, vie pois särkyjä ja rentoutumisen vuoksi myös auttaa saamaan paremmin unta, kuvailee Kotipari Oy:n yrittäjä Eveliina Vauhkonen.

Kuitenkaan perinteisen koivunoksista tehdyn saunavastan käyttö ei ole hyväksyttyä yleisissä saunoissa sen roskaamisen ja voimakkaan tuoksun vuoksi. Vihtomisen uusi ulottuvuus on löytänyt tiensä myös yleisiin saunoihin Relax-saunavihdan muodossa. Saunavihta on täysin tuoksuton, joten sitä voi käyttää missä saunassa vain. Tai vaihtoehtoisesti saunan ulkopuolellakin, jos haluaa vihtoa ilman löylyn lämpöä.

– ONHAN TÄMÄ kiva, kun pääsee ropsuttelemaan ihan luvan kanssa. Vihta on roskaamaton, joten se käy myös kaikkiin yleisiin saunoihin, kylpylöihin ja vaikka vanhuksille palvelutaloihinkin. Relax-saunavihta sopii myös koivuallergikolle, Vauhkonen korostaa.

Relax-saunavihdat valmistetaan kotimaisesta ja täysin kierrätettävästä ekologisesta materiaalista ja niistä on saatavilla useampia värivaihtoehtoja. Kotipari Oy on suonenjokelainen perheyritys, joka valmistaa saunavihdat käsityönä Suonenjolla. 

Kotipari Oy
Marjaseläntie 5, Suonenjoki
Puh. 040 507 8470, info@kotipari.fi 
www.saunavihta.fi

sauna
vihta
vasta
relax
rentoutuminen

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva