Uniikkia ja aitoa tunnelmaa

Uniikkia ja
aitoa tunnelmaa

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen, Live4
Pimenevät kelit tuovat tullessaan kaipuun kotoiluun. Aitoa tunnelmaa luodaan tänä syksynä erityisesti pehmeillä väreillä, aidoilla materiaaleilla sekä kynttilöillä.

Yrittäjät Mari Myllynen ja Eveliina Huttunen räätälöivät tuotevalikoimaa myös asiakkaiden toiveiden mukaan.

Kodin ilmettä voi freesata pienellä panoksella, kuten erilaisilla sisustustekstiileillä ja -tavaroilla. Esimerkiksi uusi matto tekee jo ihmeitä tilan tunnelmalle.

– Eräs rouva tuli kuvan kanssa kysymään, millainen matto uuteen kylpyhuoneeseen sopii. Löysimme yhdessä sopivan maton sekä muita tekstiilejä tukemaan yhtenäistä ilmettä, hymyilee yrittäjä Mari Myllynen Live4-sisustusliikkeestä.

Myllysen ja yrittäjäkollega Eveliina Huttusen puoti avasi ovensa syyskuun ensimmäisellä viikolla Kauppakeskus Aapelin aulaan positiivisen palauteryöpyn kera. Myymälä henkii pehmeää skandinaavista tunnelmaa, ja siellä on kokoaan suurempi valikoima. Osa tuotteista on pienten käsityöläispajojen tekemiä, joten valikoimasta voi löytää aivan uniikkeja tuotteita. Erilaisia tuotemerkkejä on yli kymmenen, kuten BYPIAS, MUUBS, House Doctor sekä suosittu Anno ja lastenpuolen Bloomingville ja Oot niin ihana. Tavarantoimittajien kuvastoista voi myös tilata tuotteita asiakkaan tarpeisiin myymälän valikoiman ulkopuolelta.

– Olemme etsineet tuotteita, joita ei välttämättä Kuopiosta tai lähiseudulta muualta saa. Kodintavaroiden lisäksi meillä on laajasti lastentavaroita, vaatteita sekä viemisiksi ja lahjoiksi sopivia asioita. Kaikki kiteytyy skandinaavisen tyylin alle, Huttunen kuvailee.

Yrittäjien tulevaisuudensuunnitelmissa on kehittää palveluita myös laajemmin sisustussuunnittelun ja oman malliston luomisen puolelle. Heillä on paljon visioita yhteistyöstä paikallisella ja kansainvälisellä kehitysyhteistyötasolla. 

Live4
Kauppakeskus Aapeli
Avoinna ma–pe 9–19, la 10–17
Puh. 044 984 0963
www.facebook.com/live4sisustusjalifestyle

Live4
sisustus

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva