Toimiva keittiö ulkosalle

Toimiva keittiö
ulkosalle

Teksti Digimag/Sirpa Korhonen Kuvat Lamiline Oy
Ulkokeittiön säilytysratkaisut voivat olla päänvaiva, jos säilytystä ei ole mietitty loppuun asti ja tuulen mukaan lähteviä tavaroita saa etsiä naapurin tontilta. Järkevä säilytysjärjestelmä helpottaa ulkokeittiössä toimimista, eikä irtotavaroita tarvitse kaitsea tarpeettomasti.

Lämmin kesäilta, hyvä seura ja herkullinen ruoka. Houkuttava ajatus pitkän työviikon päätteeksi, miksei jopa joka illaksi. Mutta valitako perinteinen pallogrilli takapihalle, vai kokonainen pihakeittiö monipuolisine välineineen? Kokkaajia on moneen lähtöön ja jokaiselle varmasti löytyy omanlaisensa ruuanvalmistussoppi.

LAMILINEN ULKOKEITTIÖN kalusteratkaisut kootaan elementeistä, joiden määrä ja  tyyppi on itse valittavissa, joten vain mielikuvitus on rajana. Ulkokeittiö käy mihin tahansa katettuun tilaan.  Myös kerrostaloasujan parvekkeelle elementtiratkaisu on oivallinen ja helppo.

‒ Ulkokeittiöt ja -säilytysratkaisut ovat meillä uusi juttu. Ne on tarkoitettu katokselliseen tilaan, joko kotiin tai mökille. Näistä elementeistä jokainen voi koota tarpeittensa vaatiman kokonaisuuden, esimerkiksi parvekkeelle tai terassille, kertoo Merja Heiskanen Lamiline Oy:stä.

Ulkokeittiökokonaisuudesta on saatavilla kolme eri versiota; perinteisempää sisustustyyliä noudatteleva Village, ajaton Swan sekä näyttävillä yksityiskohdilla varustettu Diamond. 

‒ Säänkestävät ja toimivat ulkokeittiöt ja -säilytysratkaisut on valmistettu kosteuden kestävästä kalustelevystä ja pinnoitettu korkeapainelaminaatilla, joten materiaalit kestävät lämpötilanvaihteluja ja muita sääolosuhteita, Heiskanen lisää.

 

HUOMIOITAVAA ULKOKEITTIÖN VALINNASSA JA RAKENTAMISESSA:

1 Mieti, mitä asioita haluat piiloon
Oikeilla säilytysratkaisuilla esimerkiksi jätteiden lajitteluastiat ja kaasupullot on helppo piilottaa katseilta, mutta ne ovat kuitenkin helposti saatavilla. 

2 Järjestä oma paikka jokaiselle esineelle
Keittiön toimivat ja harkitut säilytysratkaisut tuovat sujuvuutta siellä toimimiseen. Kun jokaiselle keittiövälineelle on oma paikkansa, on keittiön käyttömukavuus omaa luokkaansa. 

3 Mikäli ajatuksissa on turvautua ammattilaisen käsiin
Uskalla kysyä apua jos jokin askarruttaa. Kalustesuunnittelijamme auttavat sinua luomaan tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden, joka on toimiva kaikin puolin toimiva ja sopii tyyliisi.

4 Katettu ulkotila pidentää kalusteiden ikää
Suomen kesä on arvaamaton, aurinko paistaa ja seuraavassa hetkessä tuuli tuivertaa hiukset silmille ja sade pistää suunnitelmat uusiksi. Ulkokeittiön käytettävyyden ja kestävyyden kannalta keittiö kannattaa sijoittaa paikkaan, jossa sään vaikutukset ovat minimissä. Laadukkaat ulkokeittiön korkeapainelaminaattipinnat kestävät Suomen paukkupakkaset ja kuumat kesähelteet.

 

Lamiline Oy
Teollisuustie 9, KAAVI
Puh. 040 358 0718, merja.heiskanen@lamiline.fi
www.lamiline.fi
www.facebook.com/lamilineoy
www.instagram.com/lamilineoy

kuopio
Lamiline Oy
keittiö
Ulkokeittiö

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva