Stailauksella
vauhtia myyntiin

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen, Sisustuskorjaamo
Varsinkin rakennusliikkeiden suosima myyntistailaus tekee asunnoista koteja.

Tyhjä huoneisto on vain asunto, mutta kalustettuna ja somistettuna se herättää potentiaalisessa ostajassa tunnejälkiä. Pelkän pohjapiirustuksen sijaan kalusteet auttavat ostajaa hahmottamaan tilan kokoa ja sitä, sopisivatko hänen omat kalusteensa niiden tilalle.

– Asunto kalustetaan sen mukaan, millaista kohderyhmää ostajaksi tavoitellaan. Stailauksen avulla korostetaan asunnon hyviä puolia, kertoo Paula Valta Sisustuskorjaamolta. 

Valta on Itä-Suomen ainoa myyntistailaaja, jolla on myös stailaustarvikkeiden vuokraamo. Myyntistailausta hän on tehnyt kuluneet kolme vuotta – ensin vain yhdellä kalustekokonaisuudella. Nyt kaikki 11 kalustesarjaa ovat somistamassa myytäviä asuntoja. Koska kalusteet ovat aitoa tavaraa, ostajat voivat myös rauhassa istua sohvalle tai fiilistellä keittiönpöydän ääressä. 

– Kalusteiden avulla saadaan asunnosta kauniimmat kuvat, jotka nopeuttavat myyntiä. Lisäksi vuokrakalusteet ovat kustannustehokkaita, sillä ne ovat vuokralla vain tarvittavan ajan. Perusmaksu sisältää kasauksen ja purkamisen sekä yhden kuukauden kalustevuokran, taustoittaa Valta. 

Myyntistailauksen lisäksi Valta tehnyt sisustusarkkitehtinä sisutussuunnittelua koteihin ja yrityksiin kuusi vuotta. Kotisuunnittelussa keskitytään asiakkaan persoonaan, joten asunto näyttää aina asujaltaan ja siellä on mukava olla. Liiketilojen suunnittelussa hän mainitsee erityisen palkitsevaksi, kun niiden ilme vastaa ja tukee yrityksen arvoja ja brändiä. Vallan kädenjälkeä voi nähdä esimerkiksi Metsäkartanolla tai Kuopion raviradan uudistuneissa tiloissa. 

Sisustuskorjaamo
Kettulanlahdentie 10, KUOPIO
Puh. 050 511 3713
www.sisuskorjaamo.fi

Sisustuskorjaamo
asunnon myyminen
stailaus

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva