Sisusta uniikisti kestävillä valinnoilla

Sisusta uniikisti 
kestävillä
valinnoilla

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Ihmiset haluavat panostaa yhä enemmän laadukkaaseen sisustamiseen, joka kestää elämää.

Koti ja ympäristö kiittävät laadukkaisiin ja ajattomiin tekstiileihin panostamisesta. Omannäköisen kodin sisustaminen on pitkä prosessi, johon kannattaa varata aikaa. Sisustusliike Sisustus Picason yrittäjä Ninamarie Antikainen auttaa operaatiossa tyynynpäällinen, verho tai matto kerrallaan.

– Toiset nauttivat runsaista verhoista ja toiset haluavat vain kehystää upean näköalan kapeilla verhoilla. Laajasta kangasvalikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja jokaiseen makuun, vakuuttaa Antikainen. Hän on luotsannut monille vuosikymmenien ajalta tuttua liikettä äitinsä jalanjäljissä keväästä 2018 saakka.

Ulospäin liikkeestä näkyvät ihastuttavat piensisustustavarat, kuten Design Letters -kirjainmukit ja HAY:n kukkaruukut. Myymälästä saa myös tilattua tapetteja usealta eri merkiltä. Tärkeimpiä tuotteita ovat mittatilausmatot ja -tekstiilit jokaiseen kotiin ja toimistoon. Kaikki kankaat ovat laadukkaita eurooppalaisia merkkejä, jotka kestävät hyvänä pitkään. Valikoimassa ovat myös paloturvalliset tuotteet.

– Pelkkä idea tai ajatus uudistuksesta riittää – meidän vastuullamme on, että toteutus ja lopputulos vastaavat asiakkaan tarpeita. Tarvittaessa teemme myös kotikäyntejä ja asennamme verhot paikoilleen, vinkkaa Antikainen.

Myymälä on ainoa paikka Kuopiossa, jossa pääsee katsomaan ja kokeilemaan Villa & Peite -merkin laadukkaita futoneja, peittoja, tyynyjä ja sijauspatjoja. Lisäksi myymälässä voi tutustua Orient & Occidentin COREtec-lattiaan, joka kestää monenlaista elämää.

– Kivijalkamyymälän henkilökohtaista palvelua kannattaa hyödyntää. Aloita sisustaminen huone tai tuote kerrallaan, hymyilee Antikainen.

Sisustus Picaso
Puijonkatu 24, Kuopio
Puh. 017 261 5819
www.sisustuspicaso.fi

Sisustus Picaso
uniikki
sisustaminen
Villa & Peite

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva