Sähköurakointia suunnittelusta toteutukseen

Sähköurakointia
suunnittelusta
toteutukseen

Teksti ja kuva Paikallis-Sähkö Oy
Paikallis-Sähkö Oy keskittyy pääasiassa yritysten, julkisen puolen ja taloyhtiöiden sähkö-, automaatio-, tele- ja turvaurakointiin sekä sähköjärjestelmien ennakkohuoltopalveluihin.

Huoltoasentaja Sami Kananen sekä työnjohtaja Mikko Jauhonen ja työpäällikkö Veijo Malinen kertovat, että kehittyvällä Kuopion talousalueella sähköalan urakointipalveluilla on kysyntää.

Monipuolisia palveluja on tarjolla suunnittelusta toteutukseen. Paikallis-Sähkö tekee taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin myös valaistussaneerauksia, jolloin asennetaan nykyaikainen led-tekniikka. Myös aurinkosähköjärjestelmien suosio on kasvanut kovasti. Muita asennustöitä ovat esimerkiksi palo- ja rikoshälytin-asennukset.

– Sähköautojen latauspisteasennukset lisääntyvät koko ajan sähköautojen yleistyessä ja taloyhtiöiden ottaessa tämän kehityksen huomioon, työnjohtaja Mikko Jauhonen kertoo.

– Paikallis-Sähkö on luonut toimivan palvelupaketin myös isännöitsijöille: asiakkaan toimintaan perehdytään huolellisesti, minkä jälkeen asentajamme menee kohteeseen ja tekee tarvittavat työt yhdellä käyntikerralla. Näin turha autolla ajelu ja aikaa vievät ”paikkaukset” jäävät tekemättä, työpäällikkö Veijo Malinen esittelee.

ENNAKKOHUOLTO SÄÄSTÄÄ ja estää vahinkoja. Sähköjärjestelmien luotettavuus ja turvallisuus varmistetaan ennakkohuollolla, jossa järjestelmille tehdään tarpeesta riippuen esimerkiksi lämpökamerakuvaus, ultraäänimittaus, kattava virta- ja jänniteanalyysi sekä puhdistus ja silmämääräinen tarkistus.

– Työ vaatii osaamista, kokemusta ja hyvät mittalaitteet. Mahdolliset ongelmakohdat havaitaan jo ennakolta, joten suunnitelmallisesti tehty huolto tai korjaus säästää rahaa ja lisää turvallisuutta merkittävästi, Malinen muistuttaa.

– Esimerkiksi OP Vakuutuksen maatila-asiakkaille olemme tehneet yli 2 000 ja julkisiin ja teollisuuskiinteistöihin monta sataa ennakkohuoltotarkastusta. Toimintamme on avointa, eikä asiakkaalla ole meiltä tilausvelvoitetta mahdollisista korjaustöistä, Malinen sanoo.

PAIKALLIS-SÄHKÖ OY:N toiminta alkoi Kainuussa vuonna 1959, mutta Pohjois-Savossa yritys on suhteellisen uusi toimija. Kuopiossa toimistossa on kolme työntekijää ja asentajia on kymmenkunta. 

Yritys työllistää keskimäärin 110 henkilöä sähköurakoinnissa, sähkötarvikekaupassa sekä huoltotoiminnassa. Vuonna 2017 liikevaihto oli 16 miljoonaa euroa. 

Paikallis-Sähkö Oy:n omistajaksi tuli vuonna 2016 Quattro Mikenti Group. Yritysryhmään kuuluu 16 erikoistunutta tytäryritystä, ja konserni on yksi Suomen suurimmista ja kansainvälisimmistä talotekniikka-alan toimijoista. Konsernin palveluksessa on jo lähes 800 LVI- ja sähköalan ammattilaista. 

Paikallis-Sähkö Oy
Ketotie 11, Kuopio
www.paikallis-sahko.fi

Sähköurakointi ja ennakkohuoltopalvelut Veijo Malinen, Puh. 044 062 9122
Sähköasennukset Mikko Jauhonen, Puh. 040 823 8911

Muut toimipisteet: Kajaani, Kuhmo, Kuusamo, Oulu, Paltamo, Sotkamo ja Suomussalmi

Paikallis-Sähkö Oy
aurinkosähkö
palohälytin
rikoshälytin
järjestelmä
ennakkohuolto

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva