Rohkeutta
tapetointiin

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen, Anna Interior
Omannäköinen koti luodaan raikkailla tapeteilla.

Kodin freesauksen voi aloittaa marssimalla tapettikauppaan. Nykyään tapetteja löytyy kaikista hintaluokista jokaiseen makuun. Yhden tehosteseinän sijaan nyt voidaan reippaasti tapetoida koko huone. 

– Tapetit ovat ihania! Niillä voi rauhassa hullutella ja tehdä huoneesta persoonallisen. Skandinaaviseen pelkistettyyn sisustukseen kuuluvat seuraavalla kaudella vahvat värit, graafiset kuviot ja kuosit, vinkkaa sisustussuunnittelija Anna Nevalainen.

Nevalainen toimii yrittäjänä Anna Interiorissa. Hänen missionaan on suunnitella käytännöllisiä koteja asumista varten. Käytännöllisyyttä Nevalainen kehottaa ajattelemaan myös tapettivalintoja tehtäessä. Kahden aikuisen olohuone joutuu vähemmälle kulutukselle kuin leikkihuone, keittiö tai naulakon takaosa.

Perinteinen paperitapetti on täysin hengittävä, ja se kunnioittaa perinnerakentamista. Kovempaa kulutusta sekä kevyttä kosteutta ja pyyhintää puolestaan kestää paperivinyylitapetti. Nevalaisen mukaan kovassa suosiossa on helppokäyttöinen non woven -kuitutapetti, joka asennetaan suoraan liisteröidylle seinälle.

TÄRKEINTÄ ONNISTUNEESSA tapetoinnissa on tehdä pohjatyöt huolellisesti. Tapetoitavan seinän täytyy olla puhdas ja kuiva sekä tasainen ja tasaisen värinen. Näin lopputulos on parempi ja tapetti on myös jatkossa helpompi irrottaa. 

– Tapetteja voi hyödyntää rohkeasti myös tauluna. Vastikään teimme asiakkaalle metri kertaa kaksi -kokoisen taulun valokuvatapetista. Laadukkaita valokuvatapetteja voi skaalata taulukoosta ison seinän tehosteeksi, jolloin ne tuovat huoneeseen uudenlaisen maailman, hymyilee Nevalainen.

Anna Interior
Puh. 050 345 8125
anna@annainterior.fi
www.annainterior.fi

 

Anna Interior
tapetti
sisustus

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva