Palkittua
urakointia

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Monipuolinen ja laadukas korjausrakentamisen ammattilainen maalaa, saneeraa ja restauroi. Sanna Salpakari ja Kari Miettinen palvelevat eri-laisilla työmailla vuoden ympäri.

T

arvitseeko asentaa telineitä tai koukkuja, korjata vesivahinko tai tehdä kokonainen rivitalo? Maalaamo Vernissan palvelukatalogista löytyvät nämä kaikki ja paljon muuta. Viime aikoina kysyntä on kasvanut varsinkin asbestitöissä.

– Asbestitöitä ja -kartoituksia olemme tehneet pari vuotta pienempiin ja isompiin kohteisiin. Alun perin kouluttautumisen tarkoitus oli jouduttaa omia projektejamme, kun asbestityöntekijä löytyisi omasta takaa. Nyt teemme niitä muillekin tarvitsijoille, kertoo työnjohtaja Kari Miettinen.

SYKSYISIN JA talvisin hommat siirtyvät sisälle ulkotöiden loputtua. Kaudella tehdään paljon nostokoriautopalveluita sekä pudotetaan lumia rakennusten katoilta. Nostokorilla päästään jopa 28 metrin korkeuteen, mikä tarkoittaa lähes kymmenkerroksista rakennusta. Viime talvena lumia pudotettiin täysipäiväisesti useamman hengen voimin.

Vahvasti kausiluonteisen yrityksen palveluksessa on noin 25–60 maalaria, kirves-, laatta- ja mattomiestä. Erilaajuisia kohteita tehdään vuosittain useampia satoja, ja yrityksen pääasiakkaita ovat tällä hetkellä taloyhtiöt. Väkimäärä vaihtelee kaudesta ja vuodesta riippuen. 

Maalaamon perusti yrittäjä Marko Ruotsalainen vuonna 2006, ja se kuuluu Pintaurakoitsija ry:n jäseniin. Yritys on palkittu vuonna 2014 vuoden pintaurakointiyrityksenä. Viisihenkinen tuomaristo perusteli valintaansa muun muassa yrityksen poikkeuksellisen hyvin hoidetulla taloushallinnolla, kasvuhakuisuudella ja kannattavuudella.  

Maalaamo Vernissa Ky
Varikkokatu 2, Kuopio
Puh. 040 0541 523
www.maalaamovernissa.fi

Maalaamo Vernissa
maalaaminen
remontti
vesivahinko
rakennustelineet
koukut
nostoauto
palvelu
asbesti
kartoitus

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva