Paikallisuuden paras asiantuntija

Paikallisuuden
paras asiantuntija

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva SKV Kiinteistövälitys
Välittäjällä on väliä, sillä kiinteistönvälittäjä hoitaa tarvittaessa kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat asiakkaan puolesta.
Laadukkaat ja yksilölliset uudiskohteet

ASUNTO OY SIILINJÄRVEN HARJAMÄEN HELMI

RIVITALO. SIILINJÄRVEN HARJAMÄELLE rakennetaan viisi yksitasoista rivitalokohdetta. Yhteensä yhtiöön rakentuu 22 huoneistoa, jotka ovat kooltaan kaksioista neliöihin. Keskustan palvelut ovat parin kilometrin päässä ja vierestä löytyy koulu ja päiväkoti. Autollekin on mahdollista ostaa autokatospaikka tai sähköpistokepaikka.

Kevättömäntie 10, Siilinjärvi

 

ASUNTO OY KUOPION VIIRIKATU 12

RIVITALO. KESKEISELLE PAIKALLE Lippumäkeen rakentuu 11 huoneistoa kolmeen eri rakennukseen. Yksitasoiset huoneistot ovat kokoluokaltaan 83–93 neliötä. Perheille sopiva kohde sijaitsee palvelujen, harrasteiden ja lenkkipolkujen lähellä. Lasten riemuksi tontti rajoittuu puistometsään ja sisäpihalle tulee leikkialue. Arvioitu valmistuminen on 31.8.2018 mennessä.

Viirikatu 12, Lippumäki, Kuopio

 

ASUNTO OY KUOPION AAVA

KERROSTALO. UPEISIIN KALLAVEDEN järvimaisemiin keskeiselle paikalle Saaristokaupunkiin luonnon ja palvelujen läheisyyteen rakentuu 35 uutta kotia kahdeksaan kerrokseen. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti, kauppa ja koulu sekä näppärät kulkuyhteydet keskustaan ja Kallavedelle. Autopaikkoja on kansipaikoilla ja autohallissa. Arvioitu valmistuminen syyskuussa 2018.

Rantapuistonkatu 6 D, Saaristokaupunki, Kuopio

 

ASUNTO OY PÄVÄRANNAN HELMI

KERROSTALO. LUONNONKAUNIISIIN MAISEMIIN sekä palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyyteen rakentuu 8-kerroksien kerrostalokohde. Huoneistoja on yksiöistä neliöihin. Jokaiseen huoneistoon kuuluu lasitettu parveke ja osasta on upeat näkymät Kallavedelle. Piha-alueelle tulee myös autopaikkoja ja 11 erillistä autokatososaketta.

Keskikaari 48, Päiväranta, Kuopio

Yksi alueen johtavista kiinteistönvälitysalan toimijoista SKV Kiinteistönvälitys Oy Kuopio koostuu vankoista alan ammattilaisista sekä nuoremman polven huippuosaajista. Kahdeksan välittäjän tiimiä täydentävät kaksi sihteeriä, jotka tukevat myyntiä ammattitaitoisella toiminnallaan.

‒ Toimistomme esimiehenä olen erityisen mielissäni, että henkilöstömme työtyytyväisyys on merkille pantavaa, mikä näkyy pitkälti positiivisissa asiakaspalautteissa sekä mieliinpainuvissa asiakastapaamisissa. Lisäksi mainittakoon, että välittäjämme ovat erityisen tehokkaita kauppaan johtavissa toimenpiteissä, kertoo Kuopion myyntijohtaja, LKV, Irja Savolainen.

Kaikki yrityksen välittäjät käyvät alan kattavan koulutusputken lisäopintoineen läpi. Tämän lisäksi henkilöstöä koulutetaan jatkuvasti lisää. Yhteensä kiinteistönvälitysalan kokemusta toimistolle on kertynyt jo reilusti yli sata vuotta.

SAVOLAISEN MUKAAN toimiston asuntokauppavuosi on jälleen alkanut vauhdikkaasti. Alkaneelle vuodelle asuntokauppoja on ehditty sopia myös merkittäviin hintaluokkiin. Yritys tuottaa jatkuvasti uusia palvelukonsepteja. Esimerkiksi muutama vuosi sitten lanseerattu Kodin Tarina on lyhentänyt merkittävästi alan keskimääräisiä myyntiaikoja. Kotien tarinat ovat hurmanneet jo useita asunnon ostajia, jotka ovat olleet kiinnostuneita kohteen aiemmasta elämästä. Asuntojen lisäksi tarina sisältää usein näkemyksiä ja kokemuksia myös muusta asuinympäristöstä.

‒ Tarinalliset kohteet ovat selvästi muita katsotumpia ja mieleenpainuvampia. Tarinat aiheuttavat merkittäviä positiivisia kauppaketjuja, kertoo Savolainen.

Kiinteistönvälitysyritys myy asuntoa, kiinteistöjä, tontteja loma-asuntoja kaikissa kategorioissa sekä kaikissa koko- ja hintaluokissa. Parhaan lopputuloksen varmistaa huolellinen pohjatyö. Asiakkaan tarpeet kartoitetaan, jonka perusteella häntä autetaan löytämään ja valitsemaan itselleen paras mahdollinen vaihtoehto.

‒ Mikäli kodinvaihto alkaa olla ajankohtaista, kannattaa toimistolle olla yhteydessä ja sopia maksutonta käyntiaikaa nykyiseen kotiin, kannustaa Savolainen.

VAIKKA SKV Kiinteistönvälitys on valtakunnallinen ketju, jokainen toimisto on oma paikallinen yksikkönsä. Kuopion toimiston kautta myydään merkittävä osuus Kuopion ja Siilinjärven sekä ympäryskuntien tarjonnasta. Lisäksi koko Itä-Suomen alueen aluejohtajan pääpaikka sijaitsee Kuopiossa.

Paikallinen tietotaito luo varmuutta ammattitaitoiseen alueella toimimiseen, mikä tuo asiakkaalle luottamuksen tunteen kerta toisensa jälkeen. Lisäksi SKV Kuopion toimisto kuuluu yhtiön strategisesti tärkeisiin kasvukeskustoimistoihin eli kasvun odotukset ja siihen johtavat toimenpiteet ovat nyt pinnalla.

‒ Olemme vuosittain mukana monissa paikallisissa tapahtumissa. Seuraavan kerran meidät tapaa Kuopio-hallin Rakenna ja Asu -messuilla 24.–25. helmikuuta, vinkkaa Savolainen.

YRITYS TEKEE paljon jatkuvaa yhteistyötä asiakkaille tärkeiden paikallisten toimijoiden, kuten pankkien ja isännöintitoimistojen, kanssa.

‒ Kauttamme saa näppärästi apua esimerkiksi pankkiasioissa. Voimme pyytää asiakkaalle pankista lainatarjouksen tai muuten auttaa yhteyden luomisessa pankin kanssa rahoitusasioita varten, kertoo Savolainen.

KIINTEISTÖNVÄLITYSTOIMISTO ON asiakkaan tukena ja turvana kaikissa asuntokauppoihin liittyvissä asioissa. Toimiston kautta kaupanteon voi aina hoitaa myös valtakirjalla, jolloin välittäjät huolehtivat kaikesta kauppaan liittyvistä seikoista luottamuksella ja ammattitaidolla. Välittäjien kautta asiakkaat voivat tilata myös kuntotarkastuksen, energiatodistuksen, muuttofirman tai lainata pakettiautoa muuttoa varten. Asiakkaan puolesta voidaan etsiä jopa muuttosiivouspalveluita.

‒ Tunnuslauseemme onkin osuvasti ”elämme asiakasta varten”, kiteyttää Savolainen.

SKV Kiinteistönvälitys Oy kuuluu Realia Group konserniin yhdessä Realia Isännöinnin, Realia asuntovuokrauksen, Realia Managementin sekä kiinteistönvälitysalan sisaryritysten kanssa. Yritys on perustettu jo vuonna 1964 ja sen perinteet luovat vankan pohjan alansa laadukkaimmalle toiminnalle.

 

SKV KIINTEISTÖVÄLITYS OY
Puijonkatu 27, 2. krs, 70100 Kuopio
ma–to 10–16.30, pe 10−15
Puh. 010 228 4900
www.skv.fi

kuopio
siilinjärvi
koti
skv
Kiinteistönvälitys

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva