Ohjelmalla eloa tapahtumaan

Ohjelmalla eloa
tapahtumaan

Teksti Digimag/Anne Kettunen Kuva Pixabay
Viihtyisissä juhlissa tyyliin sopiva ohjelma kruunaa ikimuistoisen päivän.

On juhlan tyylistä kiinni, millainen ohjelma siihen soveltuu. Häihin, syntymäpäiville ja lasten kekkereille suunnitellaan omanlainen viihdyke. Suunnittelussa otetaan huomioon lisäksi juhlan sankarien toiveet ja osallistujien ikähaitari. 
Mikäli kutsuttuja on vähän ja he ovat vieraita toisilleen, voi tervetulopuhe tai laulu juhlan alussa murtaa jään. Häävieraita viihdyttävät visat, kukkakimpun heitto ja tanssit. Lapsia hauskuuttaa onginta, piiloleikki tai Mölkky. Kaikkiin tapahtumiin soveltuu hauska valokuvauspiste, josta vieraat saavat itselleen muiston talteen juhlista ja ystävistä.

JUHLATILAN KOKO JA tekniset seikat saattavat rajoittaa ideoiden toteuttamista ja esiintyjän tilaamista. Pieni tila riittää trubaduurille, mutta bändi tarvitsee esiintymispaikan äänentoistolaitteineen. Juhlan järjestäjä voi vuokrata tarvittavat laitteet tai pyytää esiintyjää käyttämään omia.

HARVOIN JUHLAKASSA on pohjaton laari. On hyvä laatia kustannusarvio ja määrittää budjettiin ohjelman osuus. Ohjelmaan panostava voi tilata juhliin esimerkiksi DJ:n, taikurin tai tanssiyhtyeen. Pienemmällä budjetilla ohjelmaa voi toteuttaa itse ja pyytää tuttuja esiintyjiä viihdyttämään. Muistathan maksaa ammattilaisille esiintymispalkkion. Juhlia voi maustaa laululla, musiikkiesityksillä, tarinoita, puheilla tai leikeillä, jolloin kaikki osallistuvat tekemiseen. 

digimag
juhlat
tapahtumat
suunnittelu
kuopio

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva