Mökkilomalle maalaismaisemiin

Mökkilomalle
maalaismaisemiin

Kaupallinen yhteistyö, teksti Digimag/Marlene Sanoukian, kuvat Alatalon lomamökit
Vuokramökillä kesästä voi nauttia vaivattomasti.

Maaseudun rauhassa, mutta lähellä kaupungin palveluita sijaitsevat Alatalon Lomamökit tarjoavat viisi erikokoista ja -tasoista mökkiä vuokrattavaksi monipuoliseen kesänviettoon. Mökit ovat luonnonhelmassa Airakselan kylässä noin 40 kilometrin päässä Kuopion keskustasta kirkasvetisen Petäisen rannalla.

Metsien ja peltojen keskelle, järven rannalle rakennetuissa viihtyisissä mökeissä on jokaisessa oma rauhaisa piha grillausmahdollisuuksineen ja käytössä vene. Joka mökissä on tietysti sauna, osassa jopa kaksi. Neljä mökeistä on vuokrattavissa ympäri vuoden. Niistä Arhippa ja Mielikki ovat tilavia mökkejä, joissa on neljä makuuhuonetta ja majoitusmahdollisuus jopa yhdelletoista. Pellervolta ja Talvikilta löytyvät sisäsaunan lisäksi erilliset pihasaunat. Pikkuruinen Suvetar aivan vesirajassa on vuokrattavissa kesäaikaan.

Mökkeilyn lomassa voi samoilla lähiseudun metsissä, soudella järvellä, kalastaa, marjastaa ja nauttia luonnon rauhasta. Hyödynnettävissä ovat myös Kuopion ympäristön monet harrastusmahdollisuudet.

Tilan entiseen navettaan remontoitu Taitopaja tarjoaa käsitöiden ystäville monia mahdollisuuksia. Kahdeksat kangaspuut ovat erilaisine loimineen aina valmiina vastaanottamaan kutojia. Vasta-alkajat saavat opastusta kudonnan saloihin, ja pienille ryhmille järjestetään kursseja monenlaisista kädentaidoista. Taitopajalta voi ostaa tarvikkeet töihin, ja saatavana on myös valmiita käsitöitä.

Alatalon Lomamökit
Airakselantie 1173, Airaksela
www.alatalonlomamokit.fi

Varaukset:

Vuokramökki
mökkeily
Mökki
Alatalon lomamökit
lähimatkailu
Kesäopas

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva