Laattojen monipuolisuus viehättää

Laattojen
monipuolisuus 
viehättää

Teksti: Digimag/Heta Jyrälä Kuvat: Digimag/Mirka Happonen, Anne Kettunen
Erilaiset keraamiset laatat sopivat kodin kaikkiin tiloihin. Klassinen kauneus ja helppohoitoisuus puhuvat laattojen puolesta vuodesta toiseen.

Laattojen maailma on runsas ja värikäs, mikä saattaa yllättää ensikertalaisen. Keraamisia laattoja on kaiken kokoisia, muotoisia ja värisiä, ja näitä myös luokitellaan kestävyyden mukaan. Ekologisen valmistusmenetelmänsä ansiosta laatat vastaavat myös sisustamisen ympäristöystävällisyyden suurtrendiin.

– Kuten muutkin materiaalit, myös laatat ovat vuosien varrella kehittyneet. Niillä voidaan kikkailla loputtomiin ja luoda siten upeita tiloja, kertoo Tomi Tanskanen Kallan Parketilta. Yritys on tehnyt paljon etenkin uudiskohteiden laattatöitä, mutta myös kuluttaja-asiakkaiden remontteja.

Monipuolinen laatta sietää vettä ja kosteutta hyvin, joten se sopii kaikkiin kodin tiloihin. Puupinnan näköisellä laatalla on helppo luoda tilaan lämminhenkisyyttä. Yhdellä tai kahdella suurlaatalla puolestaan voidaan tehdä kerralla koko suihkuseinä. Luonnonkivilaatan avulla viimeistellään kiukaiden tausta tai keittiösaarekkeen pinnoitus.

– Erilaisiin sisustusmalleihin löytyy paljon vaihtoehtoja. Laatoilla voi luoda tilaan perinteisempää tai modernimpaa ilmettä leikittelemällä trendeillä. Uusimmat tuotteet löytyvät yhteistyökumppaneiltamme, joiden liikkeissä niitä voi käydä ihastelemassa paikan päällä, jatkaa Tiia Tanskanen.

Tomi Tanskanen kertoo, että heiltä apua saa teknisiin asioihin, kuten materiaalin kestävyyteen eläintaloudessa tai yhteensopivuuteen lattialämmityksen kanssa. Sen sijaan asiakkaan tarkemmat makumieltymykset sopivasta väristä tai karheudesta ovat sisustussuunnittelijoiden alaa. Tanskasten verkostostoista löytyy luotettavia suunnittelijoita, joiden avulla jokaisen mieltymykset kartoitetaan.

– Ihmiset arvostavat sitä, että kaiken saa samasta paikasta. Yhden palveluntarjoajan periaate paitsi nopeuttaa, myös selkeyttää remonttia. Asiakas voi luottaa siihen, että kaikki hoituu, kommunikaatio pelaa ja tarvittavat asiakirjat järjestyvät niin itselle kuin taloyhtiöllekin, Tanskaset tiivistävät.

Kallan Parketti nimestä huolimatta sen kautta hoituvat monipuolisesti sisustusrakentamisen palvelut. Laadukkaiden laatta- ja mattotöiden lisäksi hoidetaan parketti- ja puulattioiden asennus-, huolto- ja pintakäsittelypalvelut. Yrityksessä tehdään vuosien kokemuksella ammattitaitoista remonttipalvelua; työn laajuudesta riippuen yrityksellä on myös käytössään vastaavat työnjohtajat ja -valvojat. 

Kirsikkana kakun päälle asiakas saa remontin jälkeen laatudokumentoinnin, missä kerrotaan mitä on tehty ja miten ja kuinka materiaaleja tulee hoitaa. Laatudokumentoinnin olemassaolo helpottaa esimerkiksi asunnon myyntiä, tällöin tehdyt valinnat eivät ole vain muistin varassa.

 

Kallan Parketti
Kirkkokatu 12, Kuopio
Puh. 044 304 3532
info@kallanparketti.fi
www.kallanparketti.fi
Tilaajavastuun Luotettava Kumppani

kuopio
koti
asuminen
Kallan parketti
Laatat
Laattatyöt

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva