Kotina
väliaikainen
asunto

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Tahko Spa Hotel
Kodinomaista asumista väliaikaisessa asunnossa – Tahkolta voi pitkäaikaisvuokrata tasokkaan huoneiston upeista maisemista esimerkiksi putkiremontin ajaksi.

Joskus kotoa pitää muuttaa pois nopealla tahdilla. Syynä voi olla vesivahinko, tulipalo tai vaikkapa erotilanne, jossa oman katon alle halutaan pikaisesti. Tällä hetkellä monet kuopiolaiset ovat muutamia kuukausia evakossa kotoaan putkiremontin takia, sillä monet 1970–80-lukujen kerrostalojen viemäriputket alkavat olla elon tiensä päässä. 

Jopa puoli vuotta kestävän putkiremontin lisäksi myös pienemmät pintaremontit voivat olla hyvä syy muuttaa hetkeksi pois. Elämä tuntuu huomattavasti helpommalta, kun remonttipölyn seasta voi muuttaa pakoon laadukkaaseen huoneistoon. Muutto käy näppärästi, sillä täysin varusteltuihin huoneistoihin tarvitsee ottaa mukaan vain omat vaatteet ja henkilökohtaiset tavarat.

– Laadukas kodinomainen huoneisto on helppo vaihtoehto, sillä se on valmiiksi kalustettu. Huoneistoissa on myös pyykin- ja astianpesukoneet, kuivauskaappi sekä astiastot ja liinavaatteet, kuvailee Anna-Reeta Sauvola Tahko Spa Hotelilta. Kylpylähotelli tarjoaa pitkäaikaisvuokraukseen Red Apartmentsin Golf- ja Vuori-huoneistoja.

Golf on tasokas 49,5 neliön huoneisto, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, kylpyhuone, kaksi vessaa, sauna ja parveke. Sänkyjä on kolmelle hengelle, minkä lisäksi huoneistossa on mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Vuori on samanlainen, mutta isompi 58 neliön huoneisto. 

TAHKOLLA ASUMISEN voi ottaa melkein lomana, sillä siellä ympärillä on koko ajan upeat maisemat ja liikuntamahdollisuudet. Kun luonto on lähellä, siitä on helppoa piipahtaa nauttimaan. Jokaiseen huoneistoon kuuluu myös autopaikka ja liikuntavälinevarasto, jonne tärkeimmät tavarat saa tarvittaessa säilöttyä.

Muistilista muuttajalle:
  • Selvitä kuinka kauan remontti kestää.
  • Mieti millaisen asunnon tarvitset varustelultaan ja sijainniltaan.
  • Ota yhteyttä vuokra-asuntojen tarjoajiin. Huoneistoon pääset parhaimmillaan muuttamaan saman tien.
  • Suojaa vakituisen asunnon tavarat huolella remonttipölyltä.
  • Hanki tarvittaessa varastotilaa, jos kaikkia tavaroita ei voi säilyttää vanhassa asunnossa.
  • Kysy neuvoa rohkeasti käytännön järjestelyistä.

– Kuopioon hurauttaa töihin vajaassa tunnissa. Tarvittaessa työt tai opinnot etenevät Tahkollakin, sillä koneellinen ilmastointi ja langaton internet-yhteys tekevät oleskelusta sujuvaa. Lisäksi Tahkolta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut kaupoista kauneushoitoloihin, summaa Sauvola.

Pitkäaikaisvuokrauksen vähimmäisaika on yksi kuukausi. Pidemmän vuokrauksen hinnat alkavat 2 900 eurosta kolmelle kuukaudelle. 

Tahko Spa Hotel
Keitaankatu 1, Tahkovuori
Puh. 0600 550 147 (0,8 €/min + pvm/mpm)
sales@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

Tahko Spa Hotel
Red Apartments
Vuori
golf
huoneistot
pitkäaikaisvuokraus

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva