Kodin tähtihetki

Kodin tähtihetki

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen, Bo LKV
Kodin stailaus korostaa asunnon parhaita puolia ja lyhentää myyntiaikaa.

Asukkailleen koti on tärkeä paikka, jossa nautitaan yhdessäolosta ja elämästä. Siksi kodin myyminen on aina henkilökohtainen asia. Myyntiin tulevan kodin tulee esitellä kiinnostavalla tavalla parhaat puolensa. Upeilla kuvilla herätellään potentiaalisen ostajan mielenkiinto.

– Tässä me astumme mukaan. Stailaamme jokaisesta kodista koosta tai kunnosta riippumatta sisustuslehtitasoisen asunnon, kuvailee stailaaja Charlotta Taskinen Bo LKV:ltä. Stailauksen jälkeen asuntoa etsivän on helpompi kuvitella kotiin omat tavaransa.

Taskisen mukaan stailaus tehdään aina asunto edellä, jotta sen parhaita puolia saadaan korostettua. Tämä tapahtuu stailaajan mukaan enimmäkseen karsimalla tavaraa ja neutralisoimalla värimaailmaa. Ammattivalokuvaajat valitsevat oikeat kuvakulmat, jotta asunnon tunnelma tulee parhaalla mahdollisella tavalla esiin.

– Moni on odottanut saapumistamme Savoon. Kuopiosta käsin palvelemme myös Siilinjärven asukkaita. Yhteydenottoja on tullut kiitettävästi, ja olemme jo ehtineet nauttia onnistumisista, iloitsee myyntipäällikkö Maria Keinänen. Hän luotsaa yrityksen tammikuussa avautunutta Kuopion toimipistettä. Upeasti sisustettu toimisto sijaitsee Snellmaninpuiston kupeessa suojellussa funkkisrakennuksessa. Myös toimiston sisustuksessa on hyödynnetty stailaajien taitoja yhdistämällä paikallista osaamista rakennusajan aikakauteen ja moderneihin valintoihin.

Kuopion tiimiin kuuluu Keinäsen ja Taskisen lisäksi muita kaupungin parhaita ammattilaisia: välittäjät Jarmo Lyytinen, Mika Leskinen, Sanna Seppälä, Matias Romppainen sekä Anne Lindvall ovat kaikki asiakkaiden arvostamia huippumyyjiä. Toimistosta puolestaan vastaa kokenut sihteeri Eveliina Niskanen.

Ammattilaisten välittämä sekä kauniisti laitettu ja kuvattu koti tuo tulosta myös tilastojen valossa. Kiinteistövälitysalan keskusliiton mukaan vuonna 2019 käytettyjen asuntojen myyntiajan keskiarvo oli 101 päivää. Bo LKV puolestaan myi 3 659 asuntoa, joiden myyntiajan keskiarvo oli vain 65 päivää. Eli keskimäärin 35 prosenttia lyhyempi myyntiaika.

– Meillä on talon sisällä laaja porukka luovia ihmisiä: sisällöntuottajia, valokuvaajia, graafikoita ja stailaajia, jotka ovat välittäjien käytössä. Se varmistaa tasalaatuisen ja jokaista kotia imartelevan kohtelun. Kaikki palvelut kuuluvat suoraan välityspalkkioon, joten koko toiminta on läpinäkyvää, valaisee Keinänen. Myös Kuopion toimiston vahvuuteen kuuluu joukko freelance-kuvaajia ja -stailaajia, jotka takaavat, että asunnon myyntiprosessi etenee jouhevasti ja laadukkaasti myös ruuhkaisina hetkinä.

Bo LKV ponnisti kiinteistövälitysalalle Turusta viisi vuotta sitten. Sinä aikana se on kasvanut tunnistettavaksi brändiksi, jolla on vankka fanikunta. Yritys tuottaa kaksi kertaa vuodessa ”Bo Living” -sisustuslehteä, jonka lisäksi tarina jatkuu yrityksen sosiaalisen median ja blogin puolella. Kanavissa on runsaasti ajankohtaista tietoa sekä inspiraatiota asumiseen ja sisustamiseen. Samalla se on Suomen ainoa kiinteistönvälitysyritys, jolla on Design from Finland- sekä Avainlippu-tunnukset.

– Me rakastamme kaikkia koteja, hymyilee Taskinen. 

Bo LKV
Minna Canthin katu 15, Kuopio
Puh. 040 044 8343, kuopio@bo.fi
www.bo.fi  
www.facebook.com/bolkvkuopio

 

BoLKV
#koti&asuminen2020
kiinteistövälitys
sisustussuunnittelu
asuntomarkkinat
asuminen

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva