Ikkunat luovat kodin

Ikkunat luovat 
kodin

Teksti Digimag/Sisko Korhonen Kuva Ikkunasi

KUN KOTONA KÄY veto ja maalit irtoilevat ikkunankarmeista, on aika harkita ikkunoiden uusimista. Vanhat ja kehnossa kunnossa olevat ikkunat syövät energiaa ja voivat vaikuttaa sisäilman laatuun. Jos taas ikkunat menevät huuruun tai ulkoa kantautuu melua, eivät ne ole tarpeeksi tiiviit. Ikkunoiden uusiminen on ajankohtaista etenkin silloin kun avausmekanismi ei ota toimiakseen, tai kun ikkunoiden turvallisuus huolettaa. Ikkunoiden kuntoon laittaminen myös nostaa asunnon arvoa ja lisää yleistä viihtyvyyttä.

Pihla-tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä Ikkunasi Oy tekee Kuopiossa täyden palvelun asennuksia koteihin. Pihla on merkittävä valtakunnallinen ikkunoiden ja ovien valmistaja ja Ikkunasi Oy paikallinen merkittävä ikkuna- ja oviremonttien tekijä. Yritys työskentelee avaimet käteen-periaatteella, joten palvelu on vaivatonta ja vikkelää. Asennus voidaan suorittaa jopa päivässä. Ammattiasentajat ja pitkä asennustakuu takaavat sen, että jälki on siistiä ja palvelun tilaaminen riskitöntä.

IKKUNASI OY:N YRITTÄJÄ, Henri Huohvanainen, päätyi uralle erikoista kautta. Jääkiekkoura vaihtui huonekalualaan, josta hän viimein päätyi ikkunoiden pariin. Työskenneltyään vuosia ikkunasaneerausalalla tunnetun ison toimijan edustajana, hän sai houkuttelevan tilaisuuden alkaa toimia alalla oman yrityksen kautta.

– Vuosien kokemus oli tuonut varmat otteet ja oman näkemyksen, kuinka haluan tehdä myyntityötä ja palvella asiakkaita vieläkin paremmin. Tämä potkaisi kaiken käyntiin, Huohvanainen kertoo.

– Kun tämän lisäksi löysin loistavat asentajat sekä tuotteet, joita käytän mielelläni ennen kaikkea hyvän laadun ja toimivuuden vuoksi, oli yritykseni ydin koottu ja eikun toteuttamaan.

Kuntoarviot yritys tekee veloituksetta ja Pohjois-Savon alueella tyytyväisiä asiakkaita onkin Huohvanaisella jo tuhatkunta.

 

IKKUNASI OY
Puh. 050 530 7766
Asiakaspalvelu@ikkunasi.fi
www.ikkunasi.fi

koti
Ikkunat
Ikkunasi oy

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva