Hyvin suunniteltu remontti palkitsee

Hyvin suunniteltu 
remontti palkitsee

Teksti Digimag/Sisko Korhonen Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Kun tulee aika uudistaa kotia tai korjata sen puutteita, on rautakauppa osaajineen apuna.

Sisustussuunnittelija Mari Ukkonen ja rautakaupan myymälänjohtaja Mikko Sairanen auttavat materiaalivalinnoissa.

Vaikka rakentamiseen ja remontointiin on viime vuosina tullut rutkasti uusia määräyksiä ja ohjeistuksia, niin ammattilaisen avulla remontti onnistuu aina. Ammattilainen tuo apua sääntöviidakkoon huolehtimalla asiakkaan puolesta siitä, että vaaditut ehdot täyttyvät.

ENSI VUONNA 160 vuotta täyttävän rautakauppa- ja tavarataloketjun, Carlsonin, rautakaupan puolelta saa tarvittavat materiaalit ja osaavan palvelun.

Kun asiakas on yhteydessä myymälään mahdollisimman aikaisessa vaiheessa remonttia, voidaan asiakkaan tilanne ja hänen tarvitsemansa palvelut kartoittaa helposti.

Tuotteille on mahdollista saada sekä kuljetus- että asennuspalvelu. Yrityksen asennuspalvelukumppaneina on luotettavia paikallisia yrityksiä, jotka huolehtivat laadukkaasta työn jäljestä.

SUUNNITTELUSSA EDETÄÄN asiakkaan toiveiden mukaan, mutta sisustussuunnittelija pystyy tarjoamaan asiakkaalle uusia näkökulmia ja ideoita. Sisustussuunnittelija voi myös auttaa pintamateriaalien valinnassa ja laatia tilasta 3D-kuvat, joiden avulla asiakkaan on helppo nähdä miltä koti näyttää remontin jälkeen. Jos asiakas haluaa suorittaa remontin itse, löytyy siihenkin neuvot ja ohjeet asiantuntevilta myyjiltä.

Materiaaleja harkittaessa on otettava huomioon, millainen asukki remontoitavassa kohteessa asuu. Esimerkiksi helposti naarmuuntuva parketti ei ole kestävä vaihtoehto perheelle, jolla on iso koira.

‒ Ihmisillä on nykyisin sijoitusasuntoja, joissa lähtökohtana tulisi olla materiaalien helppous ja kestävyys, jotta kämppää ei tarvitse laittaa uusiksi jokaisen asukkaan jälkeen, sisustussuunnittelija Mari Ukkonen neuvoo.

Paperitöiden on myös oltava kunnossa sekä isännöitsijän että taloyhtiön osalta.

SAUNAREMONTTIA SUUNNITTELEVAN apuna on saunaosaaja Pekka Valta, joka auttaa saunan materiaalien ja oikeanlaisen kiukaan valinnassa. Valikoimista löytyvät myös valmiit laudepaketit, ja tarvittaessa kokonaisen saunan saa valmiiksi asennettuna.

Vaikka saunapaneeleita on värjätty paljon, ovat perinteiset puunsävyt nousemassa. Samalla paneeleiden ja lauteiden koot ovat leventyneet ja aina valmiit sähkökiukaat ovat yhä halutumpia.

Jos remonttikärpänen puraisee, voi aloitteleva remontoija tehdä yksinkertaisilla muutoksilla kotiinsa aivan uuden ilmeen.

‒ Uusi maali on helppo pieni piristys. Tapetitkaan eivät ole enää ongelma tänä päivänä, liima vain seinään ja tapetti päälle, Ukkonen vinkkaa. Isommat projektit, kuten kylpyhuoneen laattojen purkamisen ja uusimisen, Ukkonen kehottaa kuitenkin jättämään ammattilaiselle.

Carlson Kuopion rautakauppa
Volttikatu 1B, 70700 Kuopio
Avoinna ma–pe 7–19 ja la 9–16
puh. 020 742 7100
www.carlson.fi

Sisustussuunnittelija
Mari Ukkonen
puh. 040 662 3006
mari.ukkonen@carlson.fi

Carlson
sisustus
remontti
rautakauppa
sauna

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva