Hyvin suunniteltu koti kestää elämää

Hyvin suunniteltu

koti kestää elämää

Teksti ja Kuvat Sisustuskorjaamo
Kodin remontoinnin suunnittelu voi olla todella stressaavaa. Ammattilaista hyödyntämällä suunnittelu sujuu helpommin.

Kun suunnittelet kodin remontointia tai rakentamista, kannattaa erityistä huomiota kiinnittää pintamateriaalivalintoihin. Markkinoilla on kymmeniä vaihtoehtoja, joten omien tarpeiden määrittelyyn kannattaa käyttää aikaa.

– Kovimmalla kulutuksella ovat yleisesti lapsiperheiden kodit, koska lasten leikit kuluttavat pintoja, toteaa Sisustuskorjaamon yrittäjä, sisustusarkkitehti Paula Valta

– Pintamateriaalit kannattaa valita elämäntilanteen mukaan, sillä koti on elämistä varten, Valta hymyilee.

Oikeilla pintamateriaalivalinnoilla on merkittävä vaikutus remontointitarpeeseen. Kun valitsee laadukkaat, omaan elämäntilanteeseen sopivat materiaalit, kodin pinnat pysyvät hyvänä useita vuosia. 

HYVIN SUUNNITELTU koti palvelee pitkään ja sujuvoittaa arkea mukavammin. Varsinkin pienten lasten kanssa kodin remontoinnin suunnittelu voi olla todella hankalaa ja stressaavaa. Mikäli oma aika ja hermot eivät riitä kaupoissa juoksemiseen, kannattaa avuksi pyytää ammattilainen. Sisustussuunnitelman ostaminen on todella helppoa.

– Meillä Sisustuskorjaamolla on nyt uutuutena saatavana erilaisiin tarpeisiin suunniteltuja suunnittelupaketteja. Kodin kohennus™, Sisustuksen säätö™ ja Perinpohjainen parannus™ ovat kaikki erilaisiin tarpeisiin luotuja suunnittelupaketteja. Kiinteä hinnoittelu perustuu suunniteltavien huoneiden määrään, ja se sisältää kaiken tarvittavan. Maksuttoman arviokäynnin aikana käymme kotisi yhdessä läpi, ja sen pohjalta saat tarjouksen suunnittelusta. Valmiin suunnitelman avulla remontin tekeminen on todella helppoa, koska kaikki valinnat ovat valmiina. Tutustu palveluihimme ja hintoihin kotisivuillamme, Valta vinkkaa. 

Sisustuskorjaamo
Kettulanlahdentie 10, Kuopio
Puh. 050 511 3713
www.sisustuskorjaamo.fi

Sisustuskorjaamo
paula valta
kodin kohennus
sisustuksen säätö
perinpohjainen parannus
remontti
pintamateriaalit

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva