Alansa
ammattilaiset

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Pixabay, yritykset
Tarvitsetko apua puutöihin, rakentamiseen tai metalliromun kierrätykseen? Katso alan ammattilaiset tästä.

METALLIVÄLITYS RÄSÄNEN OY

Metallivälityksen kautta erilaisen metalliromun kierrätys onnistuu tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Kuopiossa toimiva yritys on erikoistunut metalliromun ostoon ja välitykseen. Yritys ottaa vastaan rauta- ja teräsromut, värimetalliromut sekä romuautot ja poistaa ne rekisteristä. Romuille hoituvat myös vaihtolavat sekä noutopalvelu yrityksen omalla kalustolla.

Kaatopaikantie 316, KUOPIO
040 091 0606
www.metallivalitys.fi

RAUTAVAARAN METSÄNHOITOYHDISTYS

Rautavaaran metsänhoitoyhdistyksen kautta järjestyvät kaikki metsäalan palvelut neuvonnasta puukauppaan. Puukaupan ammattilaisten avulla yksityinen metsänomistaja saa apua myös metsän myyntitilanteessa. Yhdistyksen kautta onnistuvat myös metsäkiinteistöjen ja -tonttien kaupat sekä omaisuudenhoitopalvelut. Paikallinen välittäjä tuntee parhaiten alueen markkinatilanteen.

Jaakko Tossavainen 040 552 0143
Mirja-Liisa Immonen 044 970 1459
www.mhy.fi/rautavaara

METSÄTYÖ MARKOP OY

Metsätyö Markop Oy koneelliseen puunkorjuuseen keskittynyt yritys, joka on erikoistunut taajama- ja saaristohakkuuseen. Ammattitaitoinen työporukka ja ajantasainen kalusto antavat parhaat mahdollisuudet hyvään lopputulokseen. Yritys on tehnyt laadukasta puunkorjuuta jo vuodesta 1974. 

044 542 5653
jari@markop.fi
www.metsatyomarkopoy.fi

MARKO METSO

Marko Metso on Savon ainoa sahayrittäjä, joka jalostaa siperianlehtikuusesta valmista terassilautaa. Ekologinen terassilauta sopii myös laitureille ja kosteisiin paikkoihin, sillä se vastaa ominaisuuksiltaan kyllästettyä puuta. Haavasta puolestaan jalostuu kevythirttä sekä saunanlaudetarpeita. Käytössä on siirrettävä kenttäsirkkeli, joka liikkuu asiakkaiden luokse noin 80 kilometrin säteellä. Metsolle on myönnetty Lähipuu-sertifikaatti. 

Kummuntie 1255, KEITELE
0400 216 677
marko.metso@gmail.com

JANRAK OY

Pitkään alalla toiminut Janrak Oy tekee rakennusalan uudis- ja saneeraustöitä sisällä ja ulkona. Lisäksi yritykseltä onnistuvat myös mittatilauslasien toimitukset kuten terassilasitukset, kalusteasennukset, erilaiset lisärakennukset, grillikatokset, paljun asentaminen sekä pihatyöt koko Itä-Suomessa. Varsinkin Tahkon alueella perheyritys tekee paljon kiinteistönhuollontehtäviä aina ylläpitosiivouksesta maalaukseen ja lampun vaihtoon. 

044 072 4690
kari@janrak.fi
www.janrak.fi

SAVON MONIOSAAJAT KY

Savon moniosaajien käsissä pihapuut ja kannot muuttuvat näppärästi polttopuiksi. Palveluihin kuuluvat muun muassa pihapuiden kaataminen, kantojyrsintä ja klapikoneurakointi. Työt räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan yhden puun kaatamisesta aina avaimet käteen -paketiksi asti. Lisäksi yritys tarjoaa erilaisia rakennuspalveluita, ja he tekevät esimerkiksi erilaisia terasseja ja niiden lasituksia. Yritys toimii Pohjois- ja Etelä-Savon alueella.

044 207 4521
janne@savonmoniosaajat.fi
www.savonmoniosaajat.fi

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva