Yhdeltä luukulta tilat ja ohjelmat

Pikkujouluihin
yhdeltä luukulta
tilat ja ohjelmat

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Jessika Narkaus
Pikkujoulukausi lähestyy ja parhaiden paikkojen varauskalenterit alkavat täyttyä kovaa vauhtia. Nyt on oikea aika varata tilat ja ohjelmat.

Pikkujoulut ovat edelleen henkilöstölle tärkeä asia. Vuosien saatossa juhlapäivästä on tullut aiempaa toiminnallisempi. Pikkujoulujen järjestämisessä päävastuu kannattaa antaa yhdelle henkilölle. Vielä vähemmällä stressillä pääsee, jos ohjat luovuttaa ammattilaiselle. Kun kekkereiden vierasmäärä, budjetti ja yleiset suuntaviivat halutulle ohjelmalle on olemassa, täyden palvelun ammattilaiset huolehtivat kaiken valmiiksi ja juhlakansa voi keskittyä olennaiseen.

‒ Oli kyse sitten pikkujoulusaunasta, koko päivän kestävästä koulutuksesta tai kokouksesta, niin yhteyttä ottamalla järjestyvät paikka, tarjoilut, ohjelma ja loppusiivous yhdeltä luukulta, vinkkaa Bowld1nerin toimitusjohtaja Miika Keihänen.

YRITYKSEN TAKAA löytyy pikkujouluohjelmaksi keilausta ja jenkkityylistä ruokaa IsoCeen viihdekeskuksesta, kaksi uutta saunatilaa, Lumihiutale ja Kummunsauna, sekä mittava määrä yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa. Jos firman porukalla lähdetään ratkomaan mysteerihuoneen arvoituksia, voi ohjelman kruunata Bowld1nerin järjestämällä mysteerimenulla.

Saunominen ohjelmanumerona on säilyttänyt suosionsa. Kuopion uusimmat saunatilat yllättävät varusteluillaan.

Kummunsauna sijaitsee Kallaveden rannalla Haapaniemen perukoilla. Saunatilalla on täysvarusteltu keittiö, valtavat kylmätilat, 12–15 hengen sauna sekä mahdollisuus paljuun pulahtamiselle. Tiloja voi muokata joustavasti noin 40 hengen tilaisuuksiin. Valtavalla pihalla on mahdollisuus monenlaisiin aktiviteetteihin ja talvella järvenjää tarjoaa lisätilaa, vaikka hankifutiksen tai jääpesäpallon pelaamiseen. Muutaman sadan metrin päästä löytyvät väliaikaohjelmaksi Bellanrannan liikuntapalvelut. 

RENTOON ILLANVIETTOON sopii myös Leväseltä löytyvä uusi saunatila Lumihiutale. Suurelta näköalaterassilta on suora näkymä Puijon tornille, jota voi ihailla poreammeessa loikoillen. Kokouspöydän ääreen mahtuu kerralla 10 henkeä, löylyihin 15 ja yhteensä tilaan jopa 30 kaveria.

‒ Paikkaa ja ohjelmaa suunnitellessa on tärkeää olla ajoissa liikenteessä ja ilmoittaa nopeasti mahdollisista henkilömäärän muutoksista, Keihänen kertoo.

MOLEMPIIN SAUNATILOIHIN saa tuoda omat virvokkeet. Mikäli kokkaaminen ei innosta, voi ruokahuollon jättää Bowld1nerin ja Lounashuone Voltin henkilökunnan käsiin. Kokit kokkaavat ruokaa tarvittaessa aamupalasta, lounaasta ja kahvittelusta aina iltapalaan saakka.

‒ Ohjaamme tarvittaessa myös aikataulujen rukkaamisessa, ruokailun suunnittelussa tai oheisaktiviteettien keksimisessä. Asiakas kysyy, me toteutetaan toiveet, tiivistää Keihänen.

hyvinvointi
terveys
bowldiner
pikkujoulut
kuopio
bowld1ner
miika keihänen
bowl diner
bowl d1ner

Tutustu myös näihin yrityksiin

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva