Virtaa liikunnasta

Virtaa liikunnasta

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Hyvinvoivat työntekijät siivittävät yrityksiä menestykseen.

Personal trainerit Heli Komulainen ja Heidi Vasara sekä ryhmäliikuntaohjaaja Jenna Tauriainen innostavat kokeilemaan trampoliiniareenaa.

Liikkuminen tuo arkeen lisää virtaa ja energiaa. Se myös vähentää työpaikan sairauspoissaoloja ja kasvattaa työntekijöiden stressinsietokykyä. Samalla työntekijät ovat sitoutuneempia, parantavat työtulostaan ja koko työyhteisön ilmapiiri paranee.

– Työhyvinvointipäivien lisäksi yritykset voivat järjestää vaikkapa viikoittaisia yhteisiä liikuntavuoroja. Yhteiset hetket kasvattavat tiimihenkeä, vinkkaa Heidi Vasara liikuntakeskus Huippu Centeriltä.

Liikuntakeskus sijaitsee Bellanrannassa, ja se tarjoaa monipuolisesti kunto- ja terveysliikunnan sekä hyvinvoinnin palveluita. Viihtyisät ja avarat tilat sekä ainutlaatuinen ilmankostutusjärjestelmä tekevät liikkumisesta miellyttävää vuoden ympäri. 

– Tärkeintä on nauttia liikunnasta. Rakennamme jokaisen työyhteisön tarpeisiin sopivat työhyvinvointipalvelut. Pakettiin voi yhdistää esimerkiksi supersuosittua tramppatreeniä ja kehonhuoltoa tai erilaisia luentoja, kuvailee Vasara.

ALKUVUODESTA LIIKUNTAKESKUS hankki markkinoiden tarkimman kehonkoostumusmittauslaitteen. InBodylla oman lähtötilanteen voi selvittää helposti. Mittaus on hyvä motivaattori, kun tuloksia seurataan säännöllisesti ja nähdääntreenin vaikutus esimerkiksi lihaksien tai rasvan määrään. 

– Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara, joten heihin kannattaa panostaa. Yritysten mahdollisuudet työhyvinvointipalveluiden tarjoamiseen vaihtelevat, joten yhteyttä ottamalla löydämme varmasti jokaisen tarpeisiin sopivan kokonaisuuden, kannustaa Vasara. 

Huippu Center
Siikaranta 9 A, KUOPIO
Puh. 044 753 1109
www.huippucenter.fi

huippu center
liikuntakeskus
trampoliini
personal trainer
heidi vasara
heli komulainen
jenna tauriainen
työhyvinvointi
tyhy
tyky

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva