Virkistyspäivästä energiaa työarkeen

Virkistyspäivästä
energiaa työarkeen

Teksti Digimag/Joona Paakkanen Kuva Vesileppis
Organisaation menestyksen kannalta on tärkeää pitää huolta henkilöstön hyvinvoinnista.

Jyri Soininen ja liikunnanohjaaja Henna Soininen toivottavat kaikki tervetulleeksi liikkumaan Vesileppikseen.

Sport & Spa Hotel Vesileppiksen myynti- ja avainasiakkuuspäällikkö Jyri Soininen uskoo, että aktiiviset kokous- ja virkistyspäivät ovat erinomainen keino irrottautua työn arkirutiineista. 

Koko työporukan yhteistä virkistyspäivää suunniteltaessa on tärkeää huomioida eri elämäntilanteissa olevien ihmisten tarpeet. Esimerkiksi rauhoittumista kaipaaville työntekijöille kannattaa suunnitella sellaista ohjelmaa, joka vastaa heidän henkilökohtaisia toiveitaan. Oleellista on löytää kompromissi, joka miellyttää kaikkia osapuolia. Fiksut aikataulut sekä mieluisa tekeminen ovat lähtökohtia onnistuneelle kokemukselle.

– Erilaisten ryhmäliikunta-aktiviteettien kysyntä on ollut kasvussa viime vuosien aikana. Esimerkiksi suositut tiimimittelöt sopivat kilpailuhenkistä viihdettä etsivälle porukalle, Soininen kertoo. 

Kuopion välittömässä läheisyydessä Leppävirralla sijaitseva vapaa-ajankeskus tarjoaa runsaan kattauksen tekemistä kaikenikäisille- ja kuntoisille virkistyspäiväläisille. Soininen mainitsee, että yli 30 aktiviteetin valikoima sisältää keilauksen ja minigolfin kaltaisten klassikkolajien lisäksi muun muassa curlingia, jääkiekkoa sekä ohjattuja joogatunteja. Harrasteiden jälkeen voi rentoutua kylpylässä, josta löytyy monenlaisia palveluita aina hieronnoista hemmotteluhoitoihin.

– Voitaneen todeta, että meillä on Itä-Suomen yksi laajimmista aktiviteetti- ja hyvinvointitarjonnoista. Lisäksi alueemme monipuoliset kokoustilat mahdollistavat jopa yli 1 000 ihmisen konferenssit ja tapahtumat. Olemme Itä-Suomessa todella aktiivinen superkeskus, Soininen hehkuttaa.

Soininen kertoo, että heidän palvelunsa kehittyvät jatkuvasti, ja jo nykyinen tarjonta antaa runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja aktiivisen virkistyspäivän viettämiseen. Kylpylän, jäähallin ja uusien ulkoilualueiden ohessa tarjolla on monipuolisia hotelli- ja ravintolapalveluita.

AKTIIVISET KOKOUS- ja tiimipäivät ovat syksyn trendi yritysmaailmassa. Soinisen mukaan on yleistynyt, että kokouspäivän yhteyteen suunnitellaan myös virkistystoimintaa ruokailuineen, majoituksineen ja aktiviteetteineen. Tämä on yhteydessä siihen yleiseen kehitykseen, jossa työhyvinvointi nähdään merkittävänä osa yrityksen jokapäiväistä arkea. Henkilöstöön panostaminen kannattaa, sillä lopulta se näkyy myös viivan alla tuloslaskelmassa.

– Pitkän kokouspäivän jälkeen on mukava lähteä rentoutumaan työporukan kanssa. Esimerkiksi syksyn saapuessa saatavilla on yrityksille räätälöityjä pikkujoulupaketteja, jotka sisältävät koko setin ruokailuineen ja majoituksineen. Viihdepuolella on tarjolla huippuartisteja sekä suosittuja superpikkujouluja, joissa tänä vuonna esiintyy Ilari Johanssonin ja Jaakko Saariluoman tähdittämä Stand Up & Dinner. Musiikista vastaa Rakkauden ammattilaiset. 

Soininen mainitsee, että erilaiset virkistyspäiväideat voidaan räätälöidä yrityksen toiveiden mukaisiksi.

– Kun jokin idea tulee mieleen, ei tarvitse kuin heittää se meille ja me huolehdimme lopusta, Soininen hymyilee. 

vesileppis
tyhy
tyky
virkistyspäivä
kokous

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva