Vakuuta terveytesi

TEKSTI Digimag/heta jyrälä kuvat pixabay
Terveysvakuutusten ottaminen on nouseva trendi. Elämänturvayhtiönä tavoitteena on vaikuttaa suomalaisten käyttäytymiseen: ennaltaehkäistä vahinkoja ja lisätä terveyttä.
Terve! on uusi tapa vakuuttaa terveyttä

Terve! -palvelu sisältää Terveysvakuutuksen sekä TerveysHelpin, jossa sinua auttavat aina terveydenhuollon ammattilaiset numerossa 0206 1000 joka päivä kello 7–23. Terveysvakutuus korvaa lääkärin diagnoosin ja tarvittavat tutkimukset. Paraneminen alkaa soitolla TerveysHelppiin. Laaja hoitoverkosto takaa, että jokainen saa hoitoa mahdollisimman läheltä itseään.

Puhelussa pääsee kertomaan terveydenhuollon ammattilaiselle mikä vaivaa ja saa saman tien toimintaohjeet ja neuvot, millaiselle lääkärille kannattaa mennä. Yhdellä soitolla hoituu niin ajanvaraus kuin korvausasioiden vireille laittaminenkin. Soittaminen maksaa normaalin puhelumaksun verran.

Vakuutusyhtiöt ovat kiinnostuneet enemmissä määrin sairauksien ennaltaehkäisemisestä. LähiTapiola on etunenässä tukemassa ja tutkimassa terveellisten elämäntapojen ja hyvinvointisovellusten aluetta. Pelillistäminen on suuressa roolissa myös ihmisten hyvinvoinnin saralla.Suomen ensimmäinen pelillistämisen professori Juho Hamari uskoo, että peleistä tutut positiiviset kokemukset ja kannustaminen auttavat tekemään arjessa terveellisempiä valintoja. 

ENNALTAEHKÄISYYN JA nopeaan diagnoosiin tukea saa myös terveysvakuutuksesta. Sen avulla pääsee nopeasti lääkäriin, kun on tarve, ja lisää valinnanvapautta saada terveyspalveluja. Vakuutuksella sekä pääsee tutkimuksiin että saa diagnoosin heti. Terveysvakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä korvaushakemuksia. Vakuutus sopii kaikille ikään tai terveydentilaan katsomatta, eikä terveysselvitystä vaadita. 

MIELENRAUHAA TUOVAT ammattilaiset, jotka ovat yhden puhelinsoiton päässä joka päivä. Vaikka terveysvakuutuksessa ei korvata hoitoa tai lääkettä, käytössä on LähiTapiolan neuvottelemat ostoedut. Lisäksi käyttöön saa terveyssovelluksen, joka tukee tekemään terveyttä edistäviä valintoja.

Lähitapiola
Puutarhakatu 6, 70100 Kuopio
puh. 017 684 4000
www.lahitapiola.fi

 

 

Nippu on vakuutusten supersankari

Kuluttajan Kolme tärkeintä vakuutusta löytyvät yhdestä Nipusta. Pakettiratkaisulla suojataan tärkeimmät osa-alueet: koti, matkat ja tapaturmat. Tarvittavat palvelut hoituvat netin kautta kellon ympäri. Selkeästä paketista löytyy selkeä hinta ja ehdot, jotka välttävät ikävät yllätykset. 

1. VÄLILLÄ TAPAHTUU kaikkea ärsyttävää. Ja kun tapahtuu, korvausten hakeminen hoituu sulavasti netissä kotivakuutusten kautta.

2. ISKIKÖ PÖPÖ tai pitkäkyntinen? Ei hätää, Nippu-matkavakuutus liikkuu mukana reissuillasi.

3. TEKEVÄLLE SATTUU. Välillä myös tapaturmia. Silloin kännykässä on hyvä Nippu. Hae korvausta kätevästi ja helposti verkossa.

Älyhenkivakuutukset tulevat!

LähiTapiola on tuonut markkinoille Älyhenkivakuutuksen, jossa asiakkaita kannustetaan edistämään itse omaa hyvinvointiaan ja ennaltaehkäisemään tulevia sairauksia, sillä se on vakuutusyhtiöllekin huomattavasti sairauksien hoitamista edullisempaa.

Vakuutuksen hankinta aloitetaan lähtötilanteen kartoittamisella. Sähköisessä terveystarkastuksessa saa esimerkiksi ennusteen omasta eliniästä ja terveistä elinvuosista. Seuraavaksi valitaan sopiva itsevalmennusohjelma, ja omaa edistymistään voi seurata Polarin aktiivisuusrannekkeen tai sykevyön mittaustulosten avulla Wellmo-sovelluksessa. Älyhenkivakuutukseen kuuluu myös Perusturva-vakuutuksen kuolemanvaravakuutus. 

Asiakkailta saatua palautetta sekä terveys- ja elämäntapatietoja kerätään Älyhenkivakuutuksen kehittämiseen.

Lähitapiola
Vakuutus

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva