TYKY-päivät osana yrityksen virkistäytymistä

TYKY-päivät
osana yrityksen
virkistäytymistä

Teksti Digimag/Teemu Viemerö Kuvat Tahko-Tours
Työntekijöiden ja johdon yhteinen aktiviteettipäivä on osa suurempaa työkyvyn ylläpidon kokonaisuutta.

TYKY-päivä tarkoittaa työntekijöiden työkyvyn ylläpitoon ja terveyden edistämiseen tähdättyjen toimien järjestämistä yhden päivän aikana, kertoo Tykypaiva.net. Työntekijöiden ja johdon yhteisellä aktiviteetti- ja virkistäytymispäivällä on parantava vaikutus yrityksen työkyvyssä ja työyhteisön hyvinvoinnissa silloin, kun yritys panostaa hyvään johtamiseen sekä turvallisen ja terveellisen työympäristön turvaamiseen.

Tahkovuorella sijaitseva 185-majoituspaikkainen Tahko-Tours-lomakylä on tarjonnut asiakkailleen virkistyselämyksiä jo vuodesta 2007 alkaen. Vuokrahuviloiden täytteisessä lomakylässä yritykset pääsevät perheineen viettämään aikaa useiden eri aktiviteettien parissa ympäri vuoden.

– Kuulen työhyvinnoinnista sekä henkilöstön ja yksilön hyvinvoinnista työssäni lähes päivittäin. Hyvinvointi koostuu useista eri tekijöistä, ikään kuin palapelin palasista. Ihminen viettää töissä valtavan osan ajastaan, joten se vaikuttaa kaikkiin hyvinvoinnin alueisiin. Työ heijastuu työntekijän perheeseen, harrastuksiin, terveyteen, uneen ja muihin elämän osa-alueisiin. Jokaisen työnantajan haaste on löytää henkilön hyvinvointia tukevat asiat – löytää ne palat, jotka puuttuvat hyvinvoinnin palapelistä, Tahko-Toursin toimitusjohtaja Elena Chiksoeva kertoo.

– Työyhteisön hyvinvoinnissa TYKY-päivät ovat näin ollen erittäin tärkeitä, jotta työntekijät pääsevät irrottautumaan hetkeksi hektisestä, työn täyteisestä arjesta ja viettämään aikaa toistensa kanssa luoden hyvää yhteishenkeä. Rentoutuessa myös ajatukset ja kehitysideat lähtevät lentoon, ja niitä jaetaan työntekijöiden ja johdon välillä, Chiksoeva jatkaa. 

Tahko-Tours Oy
Hirsivalkamantie 1, Tahkovuori
Puh. 0400 244 133
info@tahkotours.fi
www.tahkotours.fi

Tahko-Tours Oy
tyky
työhyvinvointi
virkistyspäivä
yritys
työntekijä
aktiviteettipäivä
työyhteisö

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva