Trendikkäänä syksyyn

Trendikkäänä
syksyyn

Teksti Digimag/Mirka Happonen Kuva Pixabay
Nyt meikissä suositaan punaisia sävyjä ja kuulasta ihoa. Arkea voi maustaa sipaisemalla punaista huulipunaa ja poskipäille hohtavaa korostuspuuteria. Tämän hetken hiustrendit mukailevat helppoa rentoutta, ja hiusten terveyttä halutaan korostaa. Tässä katsaus syksyn innostavimpiin meikki- ja hiustrendeihin.

Meikkipohjassa suositaan keveyttä ja kuulautta. Iho saa hengittää, kun siihen sipaistaan kevyttä BB-voidetta ja hieman puuteria. Poskipäitä, kulmaluuta ja silmän sisänurkkia korostetaan hillitysti trendikkäällä korostuspuuterilla tai -voiteella. Pehmeän persikan sävyinen poskipuna tuo kasvoille klassista hehkua ja väriä.  

Silmissä arvostetaan pehmeyttä ja savuisuutta. Klassinen smokey eye -meikki sopii hyvin myös arkeen, kun käytetään kevyempiä värejä, kuten kylmän- tai lämpimänsävyistä ruskeaa. Silmämeikin sitoo yhteen utuinen silmänrajaus, joka luodaan häivyttämällä perinteisellä silmänrajauskynällä luotua rajausta. 

Kulmat ovat kasvojen raami. Kulmat pärjäävät vähillä tuotteilla, sillä esimerkiksi kulmakynä ja -geeli riittävät onnistuneen kulmameikin luomiseen.

Huulille sipaistaan joko punaista tai tummanruskeaa huulipunaa. Tänä syksynä suositaan trendikkäitä mattahuulilakkoja ja -punia. Raskaampaan silmämeikkiin kannattaa yhdistää neutraalimpia nudesävyjä. 

Kiireisen arjen pelastaja on ”no makeup makeup”. Meikillä korjataan ja parannetaan esimerkiksi ihon sävyä ja peitetään tummat silmänaluset hienovaraisesti. Kulmiin ja ripsiin sipaistaan hieman ripsiväriä ja kulmageeliä. Tämä meikki sopii myös kiireiselle bisnesmiehelle, joka haluaa näyttää silti huolitellulta

Luovuus on trendikästä. Rohkeat väriyhdistelmät ja uusien tekniikoiden kokeileminen tuovat itsevarmuutta, ja näin voi löytää uuden luottomeikin. Vanhat kaavat ovat tehty rikottaviksi. Kokeile tulevissa juhlissa vaikka glitterillä luotuja silmärajauksia.

HIUSTEN TUUHEUS ja terveys saavutetaan huolellisilla hoitorutiineilla ja oikeaoppisella ravinnolla. Hyvinvoivat hiukset tunnistat kiillosta, joustavuudesta sekä ryhdikkyydestä. Erilaisilla ravintolisillä voidaan tuoda boostia pituuskasvuun. 

Oikealla hiustenleikkauksella luodaan nuorekas ilme. Tällä kaudella trendikkäimmät suosivat pitkää täydellistä polkkatukkaa ja rentoa otsatukkaa. Muotimaailmassa ja katukuvassa yleistyneen siilitukat sekä lyhyet pixie-mallit ovat trenditietoisen valinta. Huonona hiuspäivänä trendikäs turvautuu tyylikkääseen aitohiuksesta valmistettuun peruukkiin. 

Hiusväreistä halutaan luonnollisuutta ja kiiltoa. Sävyissä vaalitaan varsinkin lämpimiä ruskean sävyjä, kuten kastanjanruskeaa. Hohtavat metallinsävyt saavat pastellisia vivahteita, kun niihin sekoitetaan hieman vaaleanpunaisia sävyjä. 

Sotkuisesti tyylitelty niin sanottu bedhead-lookki tukee rennosti muuten viimeisteltyä ulkonäköä. Kun luonnolliseen kiharaan lisätään hento otsatukka tai sotkuinen nuttura, on trendikäs ilme valmis. Mikäli pehmeät kiharat ja rentous eivät tunnu omilta, voi aina turvautua myös suoristusrautaan. Klassiset suorat hiukset antavat kasvoille kauniit raamit.

kauneudenhoito
meikkaus
hiukset
Trendit

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva