Treeniä livenä ja virtuaalisesti

Treeniä livenä 
ja virtuaalisesti

Kaupallinen yhteistyö, Teksti: Digimag/Heta Jyrälä Kuvat: Digimag/Mirka Happonen
Kuntonyrkkeilyä voi treenata nyt myös virtuaalisesti.

Kuntonyrkkeily on tehokas liikuntamuoto, jonka parissa arjen työhuolet väistyvät. Monipuolisen treenin aikana kehittyy niin vauhtikestävyys kuin lihaskuntokin. Kuopion Oheisharjoittelukeskuksella suosittuja kuntonyrkkeilytunteja vetää entinen nyrkkeilijä Jarmo Malinen.

– Maanantain rauhallisemmat tunnit painottuvat tekniikkaan ja torstaina lisätään kaasua, Malinen kuvailee. 

Syksyn uutuutena liikuntapaikassa pääsee harjoittelemaan Malisen kanssa nyrkkeilyotteita myös virtuaalitodellisuudessa (VR). Oheisharjoittelukeskus työsti yhdessä 3D Talon kanssa pelin, jossa on kolme osiota. Ensimmäisessä harjoitellaan lyöntitekniikoita, toisessa pelataan lyömällä ja väistelemällä kohteita ja kolmannessa otellaan virtuaali-Malista vastaan nyrkkeilykehässä.

– Pelaamisen ohessa tulee liikuttua täysin huomaamatta! Jatkossa peliin kehitellään myös muita lajeja ja liikkuvuusharjoituksia sekä hyödynnetään peliä liikuttamaan lapsia ja nuoria, hahmottelee Malinen.

Oheisharjoittelukeskuksella on tällä hetkellä käytössään kymmenet lasit. Kuukausikorttilaiset pääsevät pelaamaan ohjatusti tiistaisin kello 18–19 ja torstaisin kello 19–20. Ulkopuolisille peli on maksuttomasti käytössä lauantaisin kello 12–14. 

– Vanhempien tullessa liikkumaan jälkikasvun voi helposti jättää pelaamaan keskenään, vinkkaa Malinen.

RYHMÄLIIKUNTATUNTEJA JÄRJESTETÄÄN kattavasti. Kuntonyrkkeilyn lisäksi tarjolla on liikkuvuustunti, pilates, HIIT-treeni ja sunnuntain tanssitunti. Liikuntapaikan kuukausikortti maksaa vain 40 euroa, ja se sisältää ohjattujen harjoitusten lisäksi kuntosalin ja muiden alueiden vapaan käytön. Korttia saavat käyttää kaikki samassa taloudessa asuvat. 

Kuopion Oheisharjoittelukeskus
Siikaranta 9, Kuopio
Puh. 0400 315 668
www.oheisharjoittelukeskus.fi

Oheisharjoittelukeskus
virtuaalilasit
vr
Kuntoilu
kuntonyrkkeily
liikunta
kuntosali
peli

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva