Elämyksellistä aikaa

itselle

Teksti Digimag/Marlene Sanoukian Kuvat Digimag/Jessika Narkaus, Pixabay
Arjen kiireiden keskellä on hyvä välillä pysähtyä ja suoda aikaa omalle hyvinvoinnille. Tähän tarjoaa tilaisuuden esimerkiksi Tahkolla marraskuussa järjestettävä hyvinvointiviikonloppu, joka on tarkoitettu ruuhkavuosiensa keskellä eläville naisille.

Kuka minä olen ja mitä haluan elämältä? Vaikka nämä kysymykset askarruttavat meistä monia, emme välttämättä malta antaa itsellemme aikaa syventyä niihin kunnolla. Tämän on tiedostanut hyvinvointiohjaaja ja maajoukkuesuunnistaja Hannu Airila, joka on ideoinut nyt ensimmäistä kertaa Tahkolla järjestettävän naisille tarkoitetun hyvinvointiviikonlopun.

– Viikonlopun aikana on kerrankin aikaa pysähtyä oman elämän ja elämäntilanteen äärelle ja pohtia ohjatusti, kuka minä olen, mitkä asiat ovat elämässäni tärkeitä ja pystynkö toteuttamaan niitä arjen keskellä, Hannu Airila sanoo. Miettiä voi myös, miten jatkossa voi antaa tärkeille asioille enemmän aikaa. Airila tähdentää, että kun pysähtyy ja antaa ajatuksille ja unelmille tilaa, ne mitä todennäköisimmin alkavat toteutua. 

– Personal trainereiden mukaan ihmiset ovat niin kuormittuneita ja stressaantuneita, että he kaipaavat fyysisen valmennuksen sijasta pikemminkin hyvinvointivalmennusta, sitä, että saavat keskustella mieltä painavista asioista, Airila kertoo. Tiiviin viikonlopun aikana ehtii oikeasti paneutua asioihin rentoutumisen, liikkumisen ja itsensä hemmottelun ohella. Airilan lisäksi paikalla on viikonlopun aikana life coach -ohjaaja, joka johdattaa osallistujia itsetutkiskelun äärelle.

OHJELMAAN KUULUU sekä rauhallista että reippaampaa liikuntaa ja kehonhuoltoa Method Putkisto -menetelmän avulla sekä keskusteluja ja kiireetöntä yhdessäoloa. Osallistujat pääsevät myös valloittamaan Tahkovuoren, jonka huipulla kilistetään kuohuvaa. Vuorelta alas laskeuduttaessa tulevat tutuiksi Tahkon uudet portaat, jotka ovat noin kilometrin pituiset ja siten Suomen pisimmät. Lisäksi osallistujilla on käytössä kylpylä, ja he voivat käydä kuntosalilla ja vaikkapa pelata sulkapalloa. Viikonloppua voi täydentää pienellä hemmottelulla, kuten hieronnalla tai kasvohoidolla.

Liikunnallisen harjoittelun ohella osallistujat voivat istahtaa valmiiseen ruokapöytään: päivä käynnistyy hyvin hotellitason buffet-aamupalalla, lounaaksi on terveellistä kotiruokaa seisovasta pöydästä ja illallinen koostuu kolmesta ruokalajista. Majoitus puolestaan on järjestetty huipputason huoneisiin.

Viikonlopun on Airilan mukaan tarkoitus olla lähtölaukaus oman elämän ohjaamiselle ja unelmien tavoittelulle. Tavoitteena on, että osallistujat kävisivät puolen vuoden välein Tahkolla tilannekatsauksessa ja että heillä syttyisi kipinä oman hyvinvoinnin jatkuvaan edistämiseen.

– Viikonlopun jälkeen osallistujat ovat latautuneita ja energisiä ja ovat saaneet itsevarmuutta itsensä näköisen elämän toteuttamiseen, Airila lupaa.

Hyvinvointiviikonloppu järjestetään marraskuussa Tahko Spa Hotellissa. Valittavana on kaksi ajankohtaa: 10.–12.11. tai 17.–19.11. Viikonloppu alkaa perjantaina kello 18 ja päättyy sunnuntaina kello 13. Viikonlopun hinta on 199 euroa, ja se sisältää ohjelman, ruokailut ja majoituksen.

Ilmoittaudu 31.10.2017 mennessä Tahko Spalle, 
0600 550 148, info@tahkospa.fi

Tahko Spa
puh. 0600 550 148
info@tahkospa.fi
www.tahko.com
www.tahkospa.fi

terveys
hyvinvointi
tahko
kuopio
hyvinvointiviikonloppu
Tahko Spa

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva