Tahko täynnä tähtiä

TEKSTI digimag kuvat satu laitila
Tahkon kesäteatterissa on nähtävää sekä lapsille että aikuisille. Lapsille ja lapsenmielisille hassuttelevat eläinystävykset ja aikuisempaan makuun lavalle marssitetaan kotimaisia ja kansainvälisiä julkkisvieraita.

Finnvitsit - ”Uudet kujeet” tuo Tahkolle noin 40 hahmon tv:stä ja lehdistä tutun joukon kotimaisia ja ulkomaisia vieraita. Esityksissä nähdään klassikkohahmojen lisäksi muun muassa tuore presidentti Donald Trump, oman maan kansainvälinen kuuluisuus Saara Aalto sekä brittiläinen räppäri Honey G

Huikeista roolisuorituksista vastaavat Juha Laitila, Jukka Laaksonen sekä Antti Taipale, alias Sheila, säihkysäärineen. Yhdessä näiden kolmen herrasmiehen ja -naisen kanssa vietetty ilta takaa tunneskaalan laidasta laitaan. Esityksen käsikirjoitus on lavalla nähtävän Laitilan käsialaa ja ohjauksesta vastaa rautainen ammattilainen Otto Kanerva.

IDEAFinnvitseistä on kypsynyt kauan pääkopan sisällä ja Juhan ja Antin kanssa tätä tehdään nyt toista kesää. Finnvitsit - ”Uudet kujeet” on tulevana kesänä ensi-illassa Tahko Spa Areenalla. Esitys on tietyllä tapaa juhlallisempi ja mukaan on houkuteltu enemmän kansainvälisiä hahmoja suomalaisten tähtien sekaan. Tarjolla on laadukasta ja vähän erilaista viihdettä, taiteilija Jukka Laaksonen hehkuttaa.

Finnvitsien Suomi 100 -juhlaesityksessä kietoutuvat yhteen päivän polttavat uutisaiheet politiikasta, musiikista ja urheilusta. Teatterishow ottaa paikkansa Tahko Spa Areenalla heinäkuussa 4.‒20. päivä aina tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. 

SAMOINA PÄIVINÄ, muutamaa tuntia ennen Finnvitsien esityksiä, Tahko Spa Areenalla viihdytetään lapsiyleisöä. Hyväntuulen näytelmää tarjoaa kaikenkarvaiset tassuttelevat ja hassuttelevat ystävykset Maukka-kissa ja Väykkä-koira. ”Maukka, Väykkä ja Syntymäpäivä” on tarina ystävyydestä ja sen merkityksestä. Esityksien pituus on noin yksi tunti, jonka aikana ystävykset jättävät taatusti tassunjälkensä niin pienimpien kuin isompienkin katsojien sydämeen.

Timo Parvelan suosittuihin lastenkirjoihin perustuvassa esityksessä lavalle nousevat Maukan roolissa Timo Julkunen ja Väykkänä Mona Lehtola. Kana von Gotin roolissa lapsia ihastuttaa myös Raisa Sorri. Ohjauksesta ja dramatisoinnista vastaa Seppo 
Välinen.

 

tahko spa hotel
Keitaankatu 1, 73310 tahkovuori 
Puh.  0600 550 147 (0,8 €/min+pvm/mpm)
www.tahkospa.fi

 

 

tahko
näytelmät
näyttely
Kesäteatteri

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva