Tahko Spalle oma SuperPark

Teksti Tahko Spa Kuvat Ville-Petteri Määttä
Tahko Span uusi SuperParkin sisäaktiviteettipuisto liikuttaa joulukuusta alkaen kaikenikäisiä. Aktiviteettipuisto houkuttaa monenmoisien seikkailujen ja liikunnan pariin myös digitaalisissa ympäristöissä.

Tahkon kehittymistä ympärivuotiseksi viihdekeskukseksi vauhdittaa TahkoSpan uusi SuperPark. SuperCorner -sisäaktiviteettipuisto houkuttaa liikkumaan leikkien, seikkaillen, pelaillen ja freestyle-lajeja kokeillen. Kokemuksiin koukuttuu positiivisesti myös digitaalisessa ympäristössä. SuperCorner rakentuu Tahko Span yhteyteen, nykyisen liikuntahallin tiloihin. 

- Joulukuussa avattava SuperCorner tuo Tahkolle 1000 hauskaa säästä riippumatonta lisäliikuntaneliötä, iloitsee Tahko Span Heikki Vienola. Uusi kumppanuus lisää merkittävästi Tahkon ympärivuotista vapaa-ajan tarjontaa ja vahvistaa Tahko Span asemaa Pohjois-Savon kiinnostavimpana majoitus- ja viihdekeskuksena. Vauhdikkaasti kasvavalle SuperParkille Tahkon puisto on jo yhdestoista uusi avaus vuoden 2017 aikana.

Tahko Span omistajat Heikki Vienola ja Jarmo Perttilä sekä SuperParkin kehitysjohtaja Taneli Sutinen ja Tahkon SuperCornerin lisenssiyrittäjä Kari Ikonen Riemuliikunta Oy:ltä arvostavat aktiivista elämää.

- Mielekäs liikkuminen edistää hyvinvointia ja elämänlaatua. Tavoitteemme on tarjota hyväntuulisia liikuntahetkiä vuosittain 30 000 Tahkolla kävijälle, Ikonen sanoo.

SUPERPARK ON moneen muotoutuva toimintakonsepti.

- SuperParkissa liikkuvat niin naperot, nuoret, aikuiset kuin ikäihmiset oman tasonsa mukaan. Puistoissamme on leikkimieliseen liikkumiseen tarkoitettu seikkailualue, Game Arena eri lajien kokeiluun ja vauhtilajien freestyle-alue, jossa voi muun muassa skeitata, scootata ja temppuilla trampoliineilla, valottaa Sutinen.

Mikä tekee SuperParkista erityisen?

- Kohtaamme vierailijat jo ennen puistoon saapumista digitaalisesti. Omat suoritukset ja kokemukset tallentuvat käyttäjätilille, josta kokemuksia voi jakaa edelleen, Sutinen kertoo.

Ikonen täydentää, että erityisesti teinit ja nuoret aikuiset arvostavat kokemusten jakamista sosiaalisessa mediassa. Muistijälki omista saavutuksista kannustaa kaikenikäisiä kävijöitä uusimaan hauskan kokemuksen.

TAHKO SPA kehittyy ja uudistuu paikallisten kumppaneiden kanssa. Idearikkaille, urheilullisen ja viihteellisen arvomaailman jakaville yrittäjille tarjotaan mahdollisuus järjestää tapahtumia, tarjota palveluita ja myydä paikallisia tuotteita. Suomalainen SuperPark jatkaa uusien yhteistyökumppanuuksien sarjaa. Ensimmäinen julkaistu kumppanuus oli nilsiäläinen Liepuskan Herkkupaja.

Tahko Spa Oy on vuonna 2005 perustettu majoitus-, kylpylä- ja viihdekeskus. Yhtiön Tahko Spa Suites -lomahuoneistot ovat tyylikkäitä, tilavia ja hyvin varusteltuja lomahuoneistoja, jossa viihtyvät niin kotimaiset kuin kansainväliset asiakkaat.

Vuonna 2012 perustettu SuperPark puolestaan on kotimainen kasvuyritys, jolla on hyvät näkymät myös kansainvälisille markkinoille. Pisimmällä suunnitelmat ovat Ruotsissa ja Kiinassa, joissa molemmissa ensimmäiset SuperParkit avataan vuoden 2017 aikana. Suomessa SuperPark-sisäaktiviteettipuistoja löytyy Espoosta, Jyväskylästä, Oulusta, Tampereelta, Vantaalta ja Vuokatista. Lisenssisopimuksella toimivia kohteita ovat Tahkon lisäksi Supercorner Pitkälahti Kuopiossa sekä myöhemmin tänä vuonna aukeavat SuperPark Joensuu ja SuperPark Hyvinkää. Vuoden 2018 aikana yhtiö avaa Suomeen viisi uutta lisenssikohdetta. 

tahko
Tahko Spa
SuperPark
SuperCorner
Sisäaktiviteettipuisto

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva