Superkeskus täyttää toiveet

Superkeskus täyttää
toiveet aktiivisilla
kokous- ja
tiimipäivillä

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Markus Laakso
Aktiiviset kokous- ja virkistyspäivät ovat erinomainen keino irrottautua työn arkirutiineista.
Poimintoja kevään tapahtumista

Pitkän kokouspäivän jälkeen on mukava lähteä rentoutumaan työporukan kanssa.

14.–16.2.
Sawo Tattoo Convention 2020 -tatuointimessut

29.2. 
Käy Muumilaaksoon -konsertti, Benny Törnroos

28.3. 
Steve ’n’ Seagulls

18.4. 
Seminaarimäen mieslaulajat: Semmarit 30 v. World Klubi Tour

7.5. 
Xamk TECHinno 2020 -teknologiatapahtuma Vesileppis Areenalla.

30.6. asti
Muumi-jääluola on avoinna kesäkuun loppuun saakka.

Yritysmaailmassa suositaan yhä enemmän aktiivisia kokous- ja tiimipäiviä. Sport & Spa Hotel Vesileppiksen myynti- ja avainasiakkuuspäällikkö Jyri Soinisen mukaan trendi on yhteydessä siihen yleiseen kehitykseen, jossa työhyvinvointi ja aktiiviset kokouspäivät nähdään merkittävänä osana yrityksen jokapäiväistä arkea. Henkilöstöön panostaminen näkyy myös viivan alla tuloslaskelmassa ja etenkin tiimin yhteishengessä!

– Erilaisten ryhmäliikunta-aktiviteettien kysyntä on ollut kasvussa viime vuosien aikana. Esimerkiksi suositut tiimimittelöt sopivat kilpailuhenkistä viihdettä etsivälle porukalle, kertoo Soininen. 

KOKO TYÖPORUKAN yhteistä virkistyspäivää suunniteltaessa on tärkeää huomioida eri työporukan tavoitteet ja kiinnostuksen kohteet. Toiset kaipaavat kunnon hikijumppaa, toiset rauhoittumista. Fiksut aikataulut ja mieluisa tekeminen ovat lähtökohtia onnistuneelle kokemukselle. 

– Ohjelmaideat voidaan aina räätälöidä työporukan toiveiden mukaisesti. Tapahtumat suunnitellaan vahvasti yhdessä asiakkaan kanssa: millaista ohjelmaa, majoitusta tai ruokailua kukakin tarvitsee, Soininen kertoo.

Leppävirralla sijaitsevassa superkeskuksessa on seitsemän erilaista kokoustilaa, jotka mahdollistavat niin muutaman ihmisen intiimit pienryhmäpalaverit kuin suuremmatkin tapahtumat. Vesileppis Areena on monitoimitalo, jossa voi järjestää jopa yli tuhannen ihmisen konferenssit ja tapahtumat. 

– Vesileppis Areenan seuraava iso messutapahtuma on 7.5. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun järjestämä TECHinno 2020, joka kerää yhteen useita satoja teknologiateollisuuden toimijoita ja tekniikasta kiinnostuneita vieraita. Messujen lisäksi järjestämme muun muassa suuria liikunta- ja musiikkitapahtumia. Vesileppiksessä esiintyy säännöllisesti eturivin artisteja. Heinäkuussa aloitamme kesäteatterinäytökset yhteistyössä UIT:n (Uusi Iloinen Teatteri) kanssa. Olemme kokeneita liikuttelemaan ja hallinnoimaan isojakin ihmismassoja, Soininen kuvailee.

Vapaa-ajankeskuksen yli 30 aktiviteetin valikoima sisältää keilauksen ja minigolfin kaltaisten klassikkolajien lisäksi muun muassa curlingia, jääkiekkoa sekä ohjattuja joogatunteja. Harrasteiden jälkeen voi rentoutua kylpylässä, josta löytyy monenlaisia palveluita aina hieronnoista hemmotteluhoitoihin. Soinisen mukaan Vesileppiksellä on yksi Itä-Suomen laajimmista aktiviteetti- ja hyvinvointitarjonnoista. Tekemistä ja kokemista löytyy kaikenikäisille ja -kuntoisille.

– Täysin uniikki Muumi-jääluola avattiin nyt toisen kerran. Se on ehdottomasti yksi Savon merkittävimmistä elämyskohteista. Jääluolasta löytyy nyt aiempaa enemmän aktiviteetteja lapsille. Vierailu Muumien maailmassa viihdyttää varmasti koko perhettä, hehkuttaa Soininen. 

Sport & Spa Hotel Vesileppis
Vokkolantie 1, Leppävirta, puh. 029 170 0177
jyri.soininen@vesileppis.fi, www.vesileppis.fi

Spor & Spa Hotel Vesileppis
leppävirta
työhyvinvointi
Kokoustaminen
#työjaura
Bisnes2020

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva